Cayweb Logo

Astro Antwerp

Astro Antwerp

Minimalistische Webshop

Over Astro Antwerp

Astro Antwerp is een opstartend kledingmerk, gebaseerd in Antwerpen. Ze verkopen streetwear kleding geïnspireerd door kunst en astrologie.

Broers Marwan en Mounir willen met Astro een positieve impact achterlaten op de aarde door ecologie en het milieu aan te kaarten met hun collecties.

Astro Antwerp

Klant sinds

2020

Uitdaging

Aangezien Astro nog geen groot merk is met een uitgebreid aanbod, is het de bedoeling dat de website vrij simpel blijft. Geen over the top functies, gewoon kort en bondig, duidelijk, minimalistisch en een luxe look and feel.

Iets waar Mounir specifiek achter vroeg was dat het menu aan de linkerkant kon komen te staan. Hij wilde echt een unieke ervaring, ondanks de minimalistische stijl.

Verder besloten we ook een marketing automation toe te voegen: wanneer bezoekers hun e-mail achterlaten kunnen ze genieten van 10% korting op hun eerste aankoop. Dit is een efficiënte manier om je klantenbestand te vergroten en leads te genereren. 

Kenmerken

Het Resultaat

Astro Antwerp

We ontwikkelden een prachtige webshop waarbij het menu aan de linkerkant zeer efficiënt is opgebouwd. 

Je vindt er het logo, menu, nieuwsbrief, Trustpilot, betalingsmethoden en extra informatie. 

Daarnaast hebben we ook gebruik gemaakt van het volledige scherm. We wilden de artikelen zo goed mogelijk in beeld brengen aangezien dit het belangrijkste is voor een merk als Astro. 

Dankzij Trustpilot kunnen ze nu ook automatisch reviews ontvangen via e-mail. 

Toch één van onze favoriete werken!

Een Gelijkaardig Project In Gedachten?

50+ ondernemers gingen je voor! 🚀