Cayweb Logo

Checkmate Ghost

Betalingen met Crypto

Over Checkmate Ghost

Onze eerste internationale klant! Checkmate Ghost is een bedrijf gevestigd in Dubai, gespecialiseerd in cybersecurity. Door middel van hun private secure netwerk zijn ze opgewassen tegen de sterkste hackers ter wereld. 

Ze verkopen vier geüpgradede smartphones die opgewassen zijn tegen alle vormen van cyberattacks. Dit dankzij hun exclusieve software die op de smartphone wordt geplaatst.

Klant sinds

2023

Uitdaging

Younes van Checkmate Ghost contacteerde ons voor het ontwikkelen van een conversiegerichte webshop.

Er werd ons gevraagd om crypto betalingen te kunnen gebruiken op de webshop, iets waar we tot dat punt nog geen ervaring mee hadden. Bij Cayweb deinzen we echter nooit terug van een leuke uitdaging. 

Door de hoge vraagprijzen zijn betalingen via Bitcoin, Ethereum en andere coins een veilig en snel alternatief tegenover de standaard betaalmethodes. 

Kenmerken

Het Resultaat

We ontwikkelden een splinternieuwe webshop met een beveiligd portaal voor betalingen met crypto. Dit hebben we verwezenlijkt door de webshop te integreren met de grootste crypto app ter wereld, genaamd Coinbase. 

Hierdoor garanderen we een veilige en snelle betaling voor wereldwijde klanten. Ook is dit handig omdat zowel klant als verkoper hetzelfde cryptoportaal gebruiken. Hierdoor betaal je als webshop eigenaar zo min mogelijke transactiekosten. 

Omdat het private secure netwerk van Checkmate Ghost een vrij ingewikkelde term is voor een casual bezoeker, hebben we de homepage voornamelijk gebruikt om het aanbod en het product goed uit te lichten met features. 

Op naar het volgende project!

Een Gelijkaardig Project In Gedachten?

50+ ondernemers gingen je voor! 🚀