Cayweb Logo

DREAMCHSER.

Dreamchser

Uitgebreide Webshop-optimalisatie

Over DREAMCHSER.

DREAMCHSER. is een streetwear kledingmerk uit Antwerpen. Het merk is in 2016 opgestart door zaakvoerder Tarik.

In de laatste 5 jaar is het merk met meer dan 35 duizend volgers een fashiongigant geworden onder jongeren in België en Nederland.

DREAMCHSER. inspireert jongeren vooral om hun dromen na te jagen, hoe groot ze ook mogen zijn. Iets waar Tarik zijn lijfmotto van heeft gemaakt.

Dreamchser

Klant sinds

2021

Uitdaging

De oude website van DREAMCHSER. was dringend toe aan een technische optimalisatie. We begonnen met een audit en merkten meteen al de grootste boosdoener.

Geen enkele afbeelding was geoptimaliseerd voor web. Met een gemiddelde grootte van 1 MB vertraag je je website aanzienlijk.

De website en de structuur waren bovendien niet volledig SEO-matig in orde. Daarnaast wilde Tarik ook een nieuw design dat beter paste bij de huidige visie en stijl van DREAMCHSER.

Kenmerken

Het Resultaat

Dreamchser

Na alle optimalisaties hebben we de sitesnelheid van 14 seconden verminderd naar 1 seconde! Daarnaast ziet de website er wat frisser uit dan voorheen en zijn alle SEO-technische optimalisaties ook in orde.

Zo hebben we bijvoorbeeld de website aangemeld bij Google Search Console. Met een verdubbeling van de omzet is Tarik tot op de dag van vandaag nog steeds zeer tevreden over de samenwerking!

Een Gelijkaardig Project In Gedachten?

50+ ondernemers gingen je voor! 🚀