Cayweb Logo

G&S Dakbehandeling

G&S Dakbehandeling

Statische Website & Branding

Over G&S Dakbehandeling

G&S Dakbehandeling is een bedrijf gespecialiseerd in het coaten en reinigen van alle soorten daken. Daarnaast doen ze ook allerlei bouw- en gevelwerken. Ze zijn gelegen in Gent en zijn voornamelijk actief in West- en Oost-Vlaanderen.
G&S Dakbehandeling

Klant sinds

2022

Uitdaging

Sevak contacteerde ons via-via voor het ontwikkelen van een website. Daarnaast wilde hij ook een complete huisstijl laten ontwerpen, the full package!

Hij vroeg ook specifiek om een lead generator te ontwikkelen waarmee bezoekers makkelijk hun informatie konden meegeven. Daarnaast was een inputveld met foto’s ook vereist zodat G&S zo specifiek mogelijk offertes kon uitwerken.

Kenmerken

Het Resultaat

G&S Dakbehandeling

We bouwden een website op met verschillende pagina’s voor de verschillende functies. 

Je kan telkens doorlinken naar andere pagina’s, beter bekend als linkbuilding. Interne linkbuilding zorgt voor een hogere SEO score. 

Daarnaast ontwikkelden we ook een lead generator waarmee bezoekers makkelijk hun gegevens kunnen achterlaten en foto’s kunnen bijvoegen van hun huis.

We hebben ook een nieuw logo ontworpen met bijpassende huisstijl. Met de kleuren oranje en blauw valt G&S mooi op en behouden ze een professionele look and feel. 

Een Gelijkaardig Project In Gedachten?

50+ ondernemers gingen je voor! 🚀