Cayweb Logo

Seats & Beds

Seats and Beds

Redesign uitgebreide, meertalige webshop

Over Seats & Beds

Seats and Beds is een meubelwinkel uit Antwerpen, gespecialiseerd in zetels en bedden. Met meer dan 300 positieve reviews op Google zijn ze actief in zowel België als in Nederland.

Seats and Beds heeft naast hun webshop ook een fysieke winkel in Antwerpen, genaamd De Stunthangaar. Ze zijn al meer dan tien jaar actief en hebben een vaste naam gecreëerd in de lokale sector!

Seats and Beds

Klant sinds

2021

Uitdaging

De oude website van Seats & Beds was al jaren niet meer aangepast en was toe aan een complete redesign.

Er waren ook enkele features waar zaakvoerder Muhammet om had gevraagd: meertaligheid, livechat, voorschotsfunctie, afhaal- en leveringsfunctie en automatische reviews via Google.

Verder was het alleszins ook geen kleine website. Seats and Beds had destijds meer dan 300 items te koop staan. Omdat deze er toen allemaal werden op gezwierd, moesten alle afbeeldingen geoptimaliseerd worden.

Verder moesten ook alle teksten en productbeschrijvingen herschreven worden. Een serieuze boterham!

Kenmerken

Het Resultaat

Seats and Beds

In minder dan 6 weken hebben we de webshop volledig vernieuwd. Met een nieuwe, dynamischere en hippere look zijn de sales er ook mooi op vooruit gegaan. Mede dankzij de voorschotsfunctie.

Voor de nieuwe webshop hebben we meer gebruik gemaakt van de oranje kleur. Daarnaast hebben we op de homepage ook een unieke slider ontwikkeld om een dynamischere feeling te creëren.

Verder is de webshop volledig geoptimaliseerd voor Google: denk maar aan afbeeldingen, titels, metabeschrijvingen, breadcrumbs enzovoort.

Muhammet was zeer tevreden met de webshop! Na twee jaar nog steeds een fijne samenwerking.

Een Gelijkaardig Project In Gedachten?

50+ ondernemers gingen je voor! 🚀