The A's To Your Q's 🤓

The A's To Your Q's 🤓

Heb je een vraag? Dan zal je waarschijnlijk het antwoord op deze pagina vinden. Staat je vraag er niet tussen, neem dan snel contact op via de livechat!

Projecten worden altijd opgevolgd door zaakvoerder Burak. Via ons klantenportaal kan je makkelijk chatten, bestanden doorsturen en feedback geven op ons werk. Voor al je vragen kan je terecht bij Burak zelf.
Dat is een vraag waar we niet direct een antwoord op kunnen geven. Elke website is zo verschillend van elkaar dat we nooit met standaardprijzen werken. Wel kunnen we je een indicatie geven van hoeveel budget je opzij zou moeten zetten. Voor een standaard website met geen specifieke functies vragen we tussen de 1200 en 1800 euro. Uiteraard is het zo dat websites met tientallen pagina's en meerdere functies ook meer zullen kosten. Voor standaard webshops ga je toch wel moeten kijken naar een budget van 2000 tot 3000 euro door de toenemende complexiteit. Zeker geen kleine investering, maar 90% van onze klanten halen dit er wel uit binnen een maand of twee.
We werken steeds met een voorschot van 20%. De overige 80% verspreiden we onder een betalingsplan van 3 maanden. Dit zal tijdig gecommuniceerd en ingepland worden met de klant.
SEO is een afkorting voor Search Engine Optimization, ofwel: zoekmachineoptimalisatie. Dit wil eigenlijk gewoonweg zeggen dat je je website dusdanig gaat optimaliseren voor (voornamelijk) Google en andere zoekmachines. SEO kunnen we over het algemeen categoriseren op twee manieren.

Technische SEO: dit is puur op een technische manier ervoor zorgen dat je website geoptimaliseerd is. Dit doen wij voor al onze klanten en is inbegrepen bij al onze websites en webshops. Zo garanderen we dat je website te allen tijde gevonden kan worden. Hierbij denk je aan je meta tags, alt tags, websitesnelheid, responsiviteit enzovoort. Dit is allemaal heel technisch en wordt gedaan door ons team van professionals.

Content SEO: dit is een verdere stap. Met content SEO ga je actief content schrijven over jouw bedrijf of de sector waarin je actief bent. Zo ga je meer en meer gevonden worden op belangrijke zoektermen. Hierbij denk je bijvoorbeeld aan een portfolio, een blog, veelgestelde vragen, ... Wij doen dit door te schrijven over onze projecten en onze blog. Content SEO doen we in samenwerking met onze klanten. Je gaat zelf ook moeten zoeken achter ideeën om te schrijven over jouw sector. "Zijn zonnepanelen interessant in de winter", zou bijvoorbeeld een heel goed blogartikel zijn voor een zonnepanelenbedrijf. Zo gaan we dus samen op zoek naar interessante blogideeën, waardoor je organisch beter en beter gevonden wordt op Google.
In ons kennismakingsgesprek bespreken we alle nodige functies voor jouw website. Als er iets specifiek is dat je nodig (bijvoorbeeld een livechat), dan gaan we op zoek naar welke oplossing voor jou het beste past. Het kan zijn dat sommige functies een gratis versie hebben, waardoor we ook niet veel extra hoeven aan te rekenen. Soms kan het ook wel zijn dat je een betalende versie nodig hebt. Dit kunnen abonnementen zijn, eenmalige betalingen of jaarlijkse betalingen. Dit laten we tijdig weten en komt ook mee in de offerte te staan.
Dit hangt meer af van de klant zelf. Hoe sneller wij de nodige content aangeleverd krijgen, hoe sneller wij aan de slag kunnen met het design. Over het algemeen duurt dit ongeveer 2 tot 4 weken voor websites en 4 tot 8 weken voor webshops.
Na de registratie van jouw domeinnaam hanteren we een periode van 3 maanden waarin we alle onderhoud op ons nemen, aangezien de website ook in opbouw zal zijn in die tijd. Nadat er drie maanden verstreken zijn sturen wij een onderhoudsfactuur voor het komende kwartaal. Dit zodat we altijd zeker zijn van de laatste updates, vrij zijn van bugs en errors en zodat je website altijd optimaal blijft werken. Dit is essentieel omdat je website anders in het vizier geraakt van hackers en spammers.
Dit kan je makkelijk laten weten via ons klantenportaal. Dankzij onze onderhoudspakketten staan we altijd voor je klaar voor technische problemen en voor extra werk in regie.
Voor websites werken we uitsluitend in WordPress. Voor webshops werken we in WordPress en Shopify. Dit hangt voornamelijk af van het budget en de wensen van de klant.
Met veel plezier! Wij hebben al meerdere websites volledig geredesigned en overgezet naar onze hostingservers.
Met veel plezier! Of je nu enkel een logo wilt laten maken of ook nood hebt aan een visitekaartje, poster, affiche, noem maar op! Ons team van designers staan voor je klaar.

Zit jij nog een vraag? Gebruik onze livechat!

Zit jij nog metvragen?

Chat openen
1
Scan de code
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?