Reeds 19 projecten opgestart in 2024! 

ZOEKMACHINE OPTIMALISATIE

Hoger scoren op Google met SEO

Search Engine Optimization, kortweg SEO is een strategie waarmee je op een organische manier hoger kan scoren in Google. Het is een strategie waarmee je de vindbaarheid van je website verhoogt door middel van relevante content.

Vanaf

€79

/maand
hoger scoren op google met SEO
— ONZE WERKWIJZE

Wat doet een SEO-specialist?

Een SEO-specialist zorgt ervoor dat je website hoger zal komen op resultatenpagina’s (= SERP) in Google en andere zoekmachines. Hieronder het takenpakket:

 • Uitvoeren van een keyword research
 • Genereren van een XML sitemap
 • Website aanmelden bij Google Search Console
 • Rapportages opmaken
 • Maandelijkse SEO blogs schrijven
 • Creatie van een Google Bedrijfsprofiel
 • Aanmaken van relevante landingspagina’s
SEO specialist

Keyword research

Een keyword research is het proces waarin een SEO-specialist op zoek gaat naar relevante zoekwoorden voor jouw doelgroep/website.

XML Sitemap

Een XML sitemap is een overzicht van alle pagina's op je website. Hiermee kan een SEO-specialist je website aanmelden bij Google Search Console waardoor zoekmachines je pagina's sneller oppikken.

SEO rapportages

Meten is weten! Een SEO-specialist maakt rapportages op basis van aantal kliks, bezoekers en je relevante posities op Google.

Maandelijkse SEO blogs

Wanneer je doelgroep iets opzoekt, wil je dat je website bovenaan komt te staan. Een sterke SEO-blog geeft een antwoord zoekwoorden. Het beste antwoord/blogartikel komt vanboven te staan. 

Google Bedrijfsprofiel

Met een Google Bedrijfsprofiel genereer je reviews en zet je je bedrijfsgegevens op Google Maps. Een SEO-specialist koppelt je website hieraan.

Landingspagina's aanmaken

Landingspagina's met relevante zoekwoorden vormen de basis voor een sterke SEO-score.

Onze SEO-resultaten

hoger scoren op google met SEO

FEATURED SNIPPET

 • 280 kliks per maand

 • Content specifiek gericht op het oplossen van een snelle vraag

hoger scoren op google met SEO

1.600 % STIJGING IN RELEVANTE POSITIES OP GOOGLE

 • Van 20 naar 350+ posities in 6 maanden tijd

 • Voor onze klant Color Concept

hoger scoren op google met SEO

FEATURED SNIPPET MET ALLEREERSTE BLOG

Voor ComboNation hebben we met hun allereerste SEO blog al meteen een #1 positie bemachtigd met een featured snippet. Indrukwekkend!

 • Het beste antwoord op een relevante vraag

hoger scoren op google met SEO

TOP 3 POSITIE VOOR FELBEGEERD ZOEKWOORD 'WEBSITE LATEN MAKEN'

 • 1.900 hits per maand

 • Top 3-positie tussen veel grotere agencies

hoger scoren op google met SEO

PAGINA 1 IN MINDER DAN 24 UUR!

 • 260 kliks per maand

 • Consistent blogs schrijven voor een hogere en snellere ranking

Hoe verloopt het proces?

01. SEO ANALYSE

Het SEO-traject begint met een grondige analyse van je website. We onderzoeken hoe je presteert, zowel op technisch vlak als op vlak van content en site-structuur.

02. KEYWORD RESEARCH

Een keyword is een relevante zoekterm die gebruikers intypen in de zoekmachines. Op basis van zoekvolume en moeilijkheidsgraad, maken wij een lijst van relevante zoekwoorden, waarvoor we kunnen scoren. Hiermee ontdekken we wat je doelgroep opzoekt en waar er kansen liggen.

03. TECHNISCHE SEO

Wist je dat een groot deel van SEO ook technische aspecten omvat? Denk maar aan je site-snelheid, het aanmaken van een XML-sitemap en optimalisatie van je meta tags. We optimaliseren je website tip-top voor de zoekmachines.

04. SEO BLOGS SCHRIJVEN

De belangrijkste stap van het SEO-traject. Op basis van het keyword research schrijven we SEO blogs waarin we relevante zoekwoorden gebruiken. Door hier goed op in te spelen zal Google je website oppikken en een hogere score geven op belangrijkere zoekwoorden. Een SEO blog kan bestaan uit nieuws, trends, tips, stappenplannen, … De bedoeling is dat bezoekers jouw bedrijf als expert zien. 

05. RAPPORTAGE

Na een opstartperiode van 6 maanden bezorgen we je een heldere rapportage van de behaalde resultaten en onze prestaties. Je krijgt een overzicht van het aantal bezoekers en je relevante posities op Google. Na deze periode is het traject maandelijks opzegbaar. 

— eerlijk is eerlijk

SEO werkt op lange termijn, net als wij

Iedereen wil hoger scoren op Google. Dat is niet op 1-2-3 geregeld. SEO is namelijk een langetermijnstrategie die toch wel 3 tot 6 maanden tijd nodig heeft om resultaten te behalen. We zetten dan ook extra in op een aangename samenwerking op lange termijn. Hoe beter wij jou, je bedrijf en je werking kennen, hoe beter we hierop inspelen in de zoekmachines.

hoger scoren op google met SEO

Waarom is SEO zo belangrijk?

Meer bezoekers

Hoogste ROI

Gratis kliks

Duurzame groei

Relevanter verkeer

Investering op lange termijn

Waarom is SEO belangrijk?

Meer bezoekers

Gratis kliks

Hoogste ROI

Duurzame groei

Relevanter verkeer

Betrouwbaarheid

Investering op lange termijn

— ONZE SEO PAKKETTEN

Je SEO uitbesteden?

Starter

Starter

€79

/maand

€570

€475

1 MAAND GRATIS

Groeier

Groeier

€162

/maand

€1.170

€975

1 MAAND GRATIS

Premium

Premium

€329

/maand

€2.370

€1.975

1 MAAND GRATIS

Starter

Starter

€95

/maand

Groeier

Groeier

€195

/maand

Premium

Premium

€395

/maand

Opstartperiode van 6 maanden. Daarna maandelijks opzegbaar

Maandelijkse SEO-optimalisaties

Keyword research

We onderzoeken wat je doelgroep intypt en opzoekt op Google. Dit is een cruciale stap, omdat we zo perfect weten waar kansen liggen en welke content we moeten aanmaken.

Aanmaak en indexering sitemap

We genereren een XML sitemap, waarmee we je website kunnen aanmelden bij Google. Dit zorgt ervoor dat je (nieuwe) pagina’s en blogs sneller opgepikt zullen worden door zoekmachines.

SEO rapportage per kwartaal

Per kwartaal maken we een rapportage op van de behaalde resultaten en onze prestaties. Je krijgt een duidelijk overzicht, geschreven in mensentaal, geen ingewikkelde vaktermen.

Maandelijkse SEO blogs

Elke maand schrijven we kwalitatieve SEO-blogs van minstens 600 woorden. We schrijven over jouw sector, product of dienst. Denk maar aan nieuws, trends, tips, stappenplannen, …

Koppeling Google Bedrijfsprofiel

We optimaliseren en koppelen je website aan je Google Bedrijfsprofiel. Nieuwe blogs en updates zullen ook verschijnen in je profiel op Google.

Landingspagina's aanmaken

We maken nieuwe landingspagina’s op je website. Deze hebben een grotere kans om te scoren voor relevante keywords.

Klanten geven ons 5.0 op Google Reviews

5.0 rating uit 20 reviews

Veelgestelde vragen over SEO

Wat is het verschil tussen SEO en SEA?
SEO (Search Engine Optimization) en SEA (Search Engine Advertising) zijn beide strategieën om de vindbaarheid van een website in zoekmachines te verbeteren, maar ze verschillen in aanpak en uitvoering.

SEO, oftewel zoekmachineoptimalisatie, richt zich op het organisch verbeteren van de positie van je website in zoekresultaten. Dit omvat voornamelijk de content op de website zelf. Hierbij schrijven we maandelijkse blogposts en maken we extra landingspagina’s aan waar nodig. Het doel van SEO is om de website hoger te laten ranken in de onbetaalde zoekresultaten van zoekmachines zoals Google.

SEA, oftewel zoekmachine-adverteren, draait om betaalde advertenties in zoekmachines. Dit wordt gedaan via Google Ads, waarbij je betaalt om jouw advertenties bovenaan te plaatsen. SEA biedt directe zichtbaarheid en kan snel verkeer naar je website genereren, maar het vereist een budget omdat je betaalt voor elke klik (PPC – Pay Per Click).
— NEEM CONTACT OP

Meer bezoekers naar je website met SEO?

Heb je een vraag over onze SEO pakketten of wil je vrijblijvend advies ontvangen? Laat een berichtje achter en wij helpen je (meestal) dezelfde dag nog verder! 😉
webdesign offerte

Gratis webdesign offerte op maat