Astro Antwerp

Unieke Webshop voor Antwerps Kledingmerk

Astro Antwerp is een opstartend kledingmerk, gebaseerd in Antwerpen. Ze verkopen streetwear kleding geïnspireerd door kunst en astrologie.

Broers Marwan en Mounir willen met Astro een positieve impact achterlaten op de aarde door ecologie en het milieu aan te kaarten met hun collecties.

De uitdaging

Aangezien Astro nog geen groot merk is met een uitgebreid aanbod, is het de bedoeling dat de website vrij simpel blijft. Geen over the top functies, gewoon kort en bondig, duidelijk, minimalistisch en een luxe look and feel.

Iets waar Mounir specifiek achter vroeg was dat het menu aan de linkerkant kon komen te staan. Hij wilde echt een unieke ervaring, ondanks de minimalistische stijl.

Verder besloten we ook een marketing automation toe te voegen: wanneer bezoekers hun e-mail achterlaten kunnen ze genieten van 10% korting op hun eerste aankoop. Dit is een efficiënte manier om je klantenbestand te vergroten en leads te genereren.

kenmerken & functies

  • Koppeling nieuwsbrief
  • Marketing automation
  • Trustpilot – automatische reviews
  • Minimalistische look met zijbalkmenu
  • Makkelijk in gebruik

Het resultaat

We ontwikkelden een prachtige webshop waarbij het menu aan de linkerkant zeer efficiënt is opgebouwd.

Je vindt er het logo, menu, nieuwsbrief, Trustpilot, betalingsmethoden en extra informatie.

Daarnaast hebben we ook gebruik gemaakt van het volledige scherm. We wilden de artikelen zo goed mogelijk in beeld brengen aangezien dit het belangrijkste is voor een merk als Astro.

Dankzij Trustpilot kunnen ze nu ook automatisch reviews ontvangen via e-mail.

Toch één van onze favoriete werken!

Deel dit project

Een Gelijkaardig Project In Gedachten?

Chat openen
1
Scan de code
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?