Cayweb Logo

Webdesign • Website Laten Maken

Een Website Laten Maken Op Maat Van Jouw Onderneming?

Cayweb is jouw digitale partner voor een nieuwe website.
Wij zorgen voor een uniek ontwerp, maandelijkse
rapportages & wekelijks onderhoud
.
Cayweb is jouw digitale partner voor een nieuwe website. Wij zorgen voor een uniek ontwerp, maandelijkse rapportages & wekelijks onderhoud.

Onze Aanpak

Hoe gaan we te werk?

① - Videocall & Offerte

Na een eerste meeting leren we jouw noden en wensen kennen en bekijken we hoe we jouw project kunnen realiseren. Offerte binnen 24 uur!

② - Homepage

Op basis van de aangeleverde teksten en afbeeldingen gaan wij aan de slag met de homepage. We zorgen voor een eerste snelle schets.

③ - Verdere Uitwerking

Vertrekkend vanuit de homepage ontwerpen we de overige pagina's. Daarnaast ontwikkelen we de nodige functies en plug-ins.

④ - Continue Feedback

Wij werken op jouw maat, daarom verwachten we ook een duidelijke communicatie om zo de feedback te kunnen verwerken.

⑤ - Responsive Check

Bij een volledige goedkeuring, zorgen wij voor een aangepaste versie voor tablet en mobiel. Je website zal er feilloos uitzien op alle apparaten.

⑥ - SEO & Launch

Tot slot zorgen wij voor een technische SEO optimalisatie waardoor je website makkelijk te vinden is op Google en helemaal klaar is voor launch!

Start Jouw Project Met Cayweb

50+ ondernemers gingen je voor! 🚀

Waarom Cayweb?

Wij Zorgen Voor een all-in service

Wij Zorgen Voor een all-in webdesign service

Uniek Ontwerp

Weg met generieke templates! Wij ontwerpen een website op maat die niet alleen mooi is, maar ook mee is met de laatste webdesign trends.

Razendsnel

Laadtijd is één van de grootste succesfactoren van je website. Wij zorgen voor optimale prestaties en een aangename gebruikservaring.

Onderhoud & Support

Zelfs na oplevering van de website kan je altijd rekenen op onze technische support en onderhoud. Zo is je website altijd tip top in orde!

Veilig Tegen Cyberattacks

Niets zo erg als je website gehackt zien worden. Dankzij onze beveiligde login is je website altijd opgewassen tegen cyberattacks en hackers.

The A's To Your Q's

Veelgestelde Vragen Over Webdesign

Succesverhalen

Uitgelichte Projecten

5.0 Rating op Google

Wat Klanten Zeggen

Klant happy? Cayweb happy! 💜

Zeer tevreden van Burak zijn werk! Maakte op korte tijd een super professionele webshop voor Poseidon met meer dan 700 producten! Altijd bereikbaar en levert heel goed werk! Jonge gast die het maakt door hard te werken! Hoedje af! Zijn geld zeker waard!

Sander Van Lierde
Sander Van Lierde

Poseidon Beers

Voor mijn start-up wilde ik een website laten maken. Burak heeft mij op een korte tijd een prachtige website gebouwd waar ik enorm trots op ben. Verder heeft hij onze branding verder op punt gesteld aangezien deze nog niet compleet was. Thanks!

David Olensky
David Olensky

Zon & Dak

Als diëtiste wilde ik mijn services ook online aanbieden. Burak heeft voor mij een professionele website gemaakt. Ook heeft hij mijn logo en huisstijl in orde gebracht. Burak geeft je actief advies waar nodig om je onderneming te ondersteunen. Zeer tevreden!

Büsra Caylar
Büsra Caylar

Online Diëtiste

Seats and Beds
Coupe d'Anvers
Zon & Dak
Online Diëtiste
Poseidon Beers
Veluwe Installatie
Dreamchser
Dygimmo
Catering Achoucha
Astro Antwerp
Ceulemans Ontstoppingen

Klaar Voor De Volgende Stap?

10+ projecten opgestart in 2023! 🚀