Meer bezoekers naar je website

Verhoog je omzet met online marketing 🚀

Meer conversies met online marketing 🚀

Zelfs de beste website heeft een goede strategie nodig om resultaten te behalen. Door middel van Facebook Ads en Google Ads (SEA) vergroten wij jouw zichtbaarheid, trek je meer bezoekers aan en verhogen wij jouw omzet. Start vandaag!

online marketing

Online marketing: 3 voordelen

Vergroot je bereik

Enerzijds kun je nieuwe mensen aanspreken. Anderzijds kun je degenen die al eens op jouw website zijn geweest, retargetten. Dit betekent dat je je boodschap kunt afstemmen op beide doelgroepen, en zo zowel nieuwe klanten aantrekt als bestaande klanten behoudt.

Meetbare resultaten

Eén van de grootste voordelen van online marketing is dat alles meetbaar is. Je kunt precies zien welke campagnes werken en welke niet. Dit betekent dat je je budget efficiënter kunt inzetten en altijd kunt blijven optimaliseren.

Doelgericht adverteren

Je kunt je advertenties richten op specifieke demografische groepen, locaties en interesses. Dit betekent dat je advertentiebudget besteed wordt aan mensen die echt geïnteresseerd zijn in jouw producten of diensten.

online marketing
online marketing

Hoe gaan we te werk?

1 - Vrijblijvend gesprek

We beginnen met een vrijblijvend gesprek waarin we jou enkele vragen stellen en je bedrijf of project beter leren kennen. Wat zijn je doelen? Wil je meer sales/leads genereren? Meer naamsbekendheid creëren? We bespreken jouw doelen, wensen en het beschikbare budget. 

2 - Opzetten advertentieaccounts

Zodra we weten waar we naartoe werken, starten we met het opzetten van jouw advertentieaccounts op Facebook en/of Google. Deze koppelen we aan de website zodat we alles zo goed mogelijk kunnen tracken en monitoren.

3 - Campagneplanning

Onze marketeer werkt aan een doordachte campagnestrategie. We bepalen welke doelgroep we willen bereiken en welke boodschap we willen overbrengen, zodat je advertenties effectief en doelgericht zijn.

4 - Uitvoering

Na de voorbereiding gaan we over tot actie. We lanceren jouw advertenties en zorgen ervoor dat ze worden weergegeven aan de juiste mensen op het juiste moment. Hierbij houden we voortdurend de prestaties in de gaten en optimaliseren we indien nodig.

5 - Maandelijkse rapportering

Transparantie staat bij ons hoog in het vaandel. Daarom ontvang je elke maand een gedetailleerde mail met inzichten in de resultaten van jouw campagnes. Zo blijf je altijd op de hoogte van de voortgang en de effectiviteit van je investering.

Jouw investering

Facebook Ads

€195/maand

Groeien via Facebook en Instagram.

Google Ads

€195/maand

Je website bovenaan in Google.

All-In

€345/maand

Ga all-in met Facebook & Google Ads.

Starten met online marketing?

Zit jij met een vraag over online marketing of wil je even iets bespreken? Laat gerust een berichtje achter. Wij reageren binnen 24u!

Veelgestelde vragen over online marketing

Waarom beginnen met Facebook Ads?

Facebook Ads bieden een krachtige manier om je doelgroep te bereiken en te engageren op het grootste sociale netwerk ter wereld. Het voorname handig om een specifieke doelgroep aan te spreken.

Hoe bereken ik mijn advertentiebudget?

Als algemene richtlijn adviseren we ongeveer 10% van je omzet te besteden aan advertenties. Probeer toch wel zeker 200 euro per maand opzij te houden per account.

Is het maandelijks opzegbaar?

Ja, na een opstartperiode van 2 maanden, zijn al onze plannen maandelijks opzegbaar.

Waarom beginnen met Google Ads/SEA?

Google Ads plaatst je bovenaan de zoekresultaten en is essentieel om potentiële klanten te bereiken die actief op zoek zijn naar jouw producten of diensten.

Wat is retargeting?

Retargeting is een strategie waarbij advertenties worden getoond aan mensen die eerder je website hebben bezocht. Dit vergroot de kans op conversie, aangezien ze al interesse hebben getoond in je producten of diensten.

Hoe werkt Google Ads?

Met Google Ads betaal je per klik (CPC) en de kosten variëren op basis van zoekwoorden. Je dagelijkse budget wordt besteed aan deze klikkosten.

Wat is het doel van online marketing?

Online marketing kan verschillende doelen dienen, zoals het genereren van leads, je naamsbekendheid verhogen of meer websiteverkeer.

Hoe lang duurt het voor we resultaten te zien krijgen?

We raden aan om minstens 2 maanden te investeren in online marketing om de advertenties te optimaliseren en goede resultaten te behalen.

Kan ik zelf ook mijn advertentieaccounts bekijken?

Zeker, jij bent altijd de eigenaar van het advertentieaccount. Wij hebben enkel toegang als gastbeheerder om te helpen bij het opzetten van de advertenties.

burak caylar
Get in touch

Online groeien? ⚡️

Wij nemen jouw project graag in handen! Contacteer ons voor een vrijblijvend gesprek of een offerte op maat.

burak caylar
Get in touch

Online groeien? ⚡️

Wij nemen jouw project graag in handen! Contacteer ons voor een vrijblijvend gesprek of een offerte op maat.