Een groeiend webbureau in een freelance jasje

Samen schrijven we jouw online succesverhaal

Onze missie

Wij zijn Cayweb, een full service webbureau in het hartje van Lier. Onze missie is om elke kmo en ondernemer te voorzien van een sterke online aanwezigheid.

Een online succesverhaal schrijft zichzelf niet. Hier zit een hele strategie achter. Bij Cayweb helpen we je hierbij van in het begin. Samen creëren we een sterke online aanwezigheid, meer zichtbaarheid en meer omzet. Het kernwoord in die zin? Samen.

We halen alles uit de kast om samen met onze klanten online te groeien. Elk project, groot of klein, krijgt bij ons de aandacht dat het verdient. We zijn een jong bedrijf, wat ons de kans geeft om te groeien in een richting die past bij onze klanten.

0
Jaren ervaring
0 +
Websites gebouwd
0 +
Projecten afgerond
0 +
Ondernemers geholpen

Hoe wij het verschil maken 💡

Wat onze aanpak uniek maakt is onze flexibele en transparante manier van communiceren. Terwijl je bij een ander agency dagenlang moet wachten op een supportmail, ben je bij ons 7 dagen op 7 in contact met één contactpersoon via WhatsApp of mail.

 

Een goede samenwerking bouwt zich voort op vertrouwen, openheid en transparantie. Daarom werken we ook niet met contracten. Onze klanten blijven klanten omdat ze dat willen, niet omdat ze dat moeten.

De voordelen van samenwerken met Cayweb
Persoonlijke aanpak

Zijn we het grootste agency van het land of überhaupt in Lier? Neen, maar dat zorgt er wel voor dat we onze klanten 24/7 op een persoonlijke manier kunnen bedienen.

No-nonsense

Rond de pot draaien? No thanks, wij gaan rechtdoorzee en we zijn ook geen ja-knikkers. Wij challengen je ideeën en we geven je zelfs actief advies waar nodig.

Kwaliteit & maatwerk

Bij ons staat jouw tevredenheid op nummer 1. Omdat we een klein en groeiend bedrijf zijn kunnen we ons volledig focussen op elk project, hoe groot of klein.

digitale oplossingen

Hoe wij onze klanten ondersteunen

Webdesign

Online marketing

Grafisch ontwerp

wie beheert mijn project?

Jouw vaste contactpersoon

Dat ben ik, Burak Caylar, zaakvoerder en het creatieve brein achter Cayweb. Samen met mijn team van freelancer experts helpen we jouw bedrijf online groeien door winstgevende websites en webshops.

 

Bij mij kan je te allen tijde terecht voor al je vragen. We werken niet met ellenlange wachttijden voor een support ticket of met verschillende project managers. Nee, dat is te veel gedoe, zowel voor jou als voor ons. Zit je met een vraag of een opmerking? Dan kan je mij altijd gewoon bereiken via WhatsApp of mail. Makkelijk en snel!

 

Ik hecht enorm veel waarde aan klantrelaties. Samenwerken met Cayweb wil zeggen dat je een echte partner hebt. Niet zomaar een extern bureau aan wie je wat werk kan uitbesteden. 

Image link
Hoe het allemaal begon

Een turbulente start

2020. Corona. Lockdown. Aaaah, die goede oude tijd... Iedereen zat in hetzelfde schuitje: hele dagen thuis en niet weten wat doen.

 

Voor mij was dat het moment dat ik de digitale wereld begon te ontdekken. Destijds had mijn vader een webshop gemaakt voor zijn eigen bedrijf. Hij was er zelf niet helemaal van overtuigd, dus dacht ik: zalle kik dat hier efkes fiksen. 

 

Ik zag het als een manier om productief te blijven en iets nieuws te leren. Het was alsof ik een nieuwe wereld ontdekte. Wat begon als een leuke manier om mijn dagen door te brengen, veranderde snel in een passie voor webdesign.

 

Het begon met 1 simpele webshop, maar al snel ontdekte ik dat er zoveel meer mogelijk was in deze wereld.

Tumultueuze tijden

Onze eerste klant

Ik besloot om mijn nieuwe skill aan te bieden als service. Ik adverteerde mijn nieuwe onderneming op Facebook en Instagram en wachtte in spanning af. 

En toen gebeurde het: mijn allereerste klant! Sander van Poseidon Beers stuurde me een berichtje met de vraag of ik zijn webshop kon maken. Eentje met 700 producten en functies op maat, binnen een maand dan nog wel!

Een grote uitdaging voor iemand die nog 5 dagen per week op de hogeschool zat en niet echt wist wat hij aan het doen was. De aanloop naar de lancering was een intense rollercoaster. Meestal zat ik voor mijn laptop, mijn handen omhoog in verwarring, starend naar lijnen code die voor mij als een vreemde taal klonken. Maar ik leerde dat geduld en vastberadenheid de belangrijkste tools zijn in deze wereld.

Het harde werk betaalde zich uiteindelijk uit. De Poseidon Beers-webshop was een groot succes. Deze ervaring leerde me dat als je genoeg toewijding en wilskracht hebt, er weinig is wat je niet kunt bereiken. 🌟

Image link
Sander Van Lierde
Sander Van Lierde

Poseidon Beers

Sander Van Lierde
Sander Van Lierde

Poseidon Beers

"Super jonge, dynamische en flexibele zaakvoerder die 100% voor klanttevredenheid gaat!"

Onze webshop was drie jaar geleden het allereerste project van Cayweb. Op een hele korte tijd bouwde Burak een online platform voor ons met meer dan 700 producten. Hij is altijd bereikbaar en levert snel en heel goed werk! Super jonge, dynamische en flexibele zaakvoerder die 100% voor klanttevredenheid gaat! Jonge gast die het maakt door hard te werken. Zijn geld meer dan waard!

5/5
Image link
Image link
Image link
Van nitwit naar digitaal expert

7 keer vallen, 8 keer opstaan

In het begin van mijn carrière maakte ik (en ik kan dit niet genoeg benadrukken) ENORM VEEL fouten: verkeerde hostingpakketten aankopen, websites die werden gehackt, niet werden geoptimaliseerd voor de zoekmachines, niet weten hoe ik simpele mailboxen moest installeren, ...

Mijn websites zagen er misschien wel leuk uit, maar achter de schermen was het één en al chaos. 

Door deze fouten te maken gaf ik mezelf de nodige tijd en ruimte om te groeien als webdesigner, developer, projectmanager, zaakvoerder, ... allemaal terwijl ik nog studeerde!

Ik besloot om zoveel mogelijk ervaring op te doen. Elk project dat binnenkwam nam ik met veel enthousiasme onder handen. Deze vastberadenheid leverde projecten op voor schoonheidssalons, vakmannen, energiebedrijven, internationale kledingmerken, lokale ondernemingen enzovoort.

Van gedreven freelancer tot digital agency

Een nieuw begin

Na drieënhalf jaar voelde het aan als het perfecte moment om mijn carrière naar het volgende niveau te tillen. Met tientallen websites in beheer startte ik mijn eigen marketingbureau, genaamd Cayweb (caylar + webdesign). 

De toekomst? Geen idee, maar één ding is zeker, ik deins nooit terug van een leuke uitdaging. Het is altijd mijn droom geweest om voor mezelf te kunnen werken, en die stap heb ik nu durven zetten. Mijn doel is duidelijk: andere ondernemers en KMO's helpen in hun digitale groei door middel van unieke websites en winstgevende webshops.

Tijdens mijn tijd als freelancer heb ik mijn drie drijvende krachten ontdekt: het aanbieden van kwaliteitswebsites, persoonlijke service en vooral, directe en eerlijke communicatie. Samen schrijven we jouw online succesverhaal. 🚀

Image link
KLANTENREVIEWS

Genoeg langs onze kant, we geven het woord aan onze klanten

Ledion Murataj
Ledion Murataj
Euro Gevel
Lees verder
Wij zijn enorm blij met het resultaat van de nieuwe website. Jullie creativiteit en professionaliteit hebben onze verwachtingen overtroffen. Bedankt voor een soepele samenwerking en het omzetten van onze visie in een prachtige online presentatie. We zullen Cayweb zeker aanbevelen!
Davut Marangoz
Davut Marangoz
Bestuur Tulpenmoskee Lier
Lees verder
Cayweb heeft de website van onze moskee in Lier gemaakt. We zijn zeer tevreden met het resultaat! De website is zeer toegankelijk en overzichtelijk, en biedt mensen ook een prachtige kijk op onze moskee. Het mooie van Cayweb is dat ze jouw ideeën mooi verwerken en tegelijkertijd frisse, nieuwe ideeën voorstellen. Zeker een aanrader!
Aiman El Maïmouni
Aiman El Maïmouni
Catering Achoucha
Lees verder
Cayweb heeft een website en logo gemaakt voor ons cateringbedrijf. Tijdens het intakegesprek merkten we meteen dat Burak ging zorgen dat onze website alles zou bevatten dat nodig was! Hij was pro-actief en dacht mee na over oplossingen. Geen ja-knikker maar wel iemand die de noden van de klant challenged. Onze website oogt prachtig en converteert! Kortom een succes.
Sander Van Lierde
Sander Van Lierde
Poseidon Beers
Lees verder
Onze webshop was drie jaar geleden het allereerste project van Cayweb. Op een hele korte tijd bouwde Burak een online platform voor ons met meer dan 700 producten. Hij is altijd bereikbaar en levert snel en heel goed werk! Super jonge, dynamische en flexibele zaakvoerder die 100% voor klanttevredenheid gaat! Jonge gast die het maakt door hard te werken. Hoedje af! Zijn geld meer dan waard!
Muzaffer Aydemir
Muzaffer Aydemir
Veluwe Installatie
Lees verder
Heel het proces met Cayweb verliep heel vlot. Burak is zeer behulpzaam en geeft je ook actief advies waar nodig. Hij is heel geduldig en luistert ook naar je eigen ideeën. Onze feedback werd ook altijd heel snel verwerkt. De website ziet er mooi uit, laadt snel in en hij converteert! Burak is ook altijd makkelijk bereikbaar via Whatsapp of mail. Zeker een aanrader voor andere ondernemers.
Nermin Bagcicek
Nermin Bagcicek
Coupe d'Anvers
Lees verder
Wij hebben een website op maat laten ontwikkelen door Cayweb en we zijn zeer tevreden van het resultaat! Alles verliep heel vlot, van de communicatie tot het verwerken van de feedback. Dikke merci!
burak caylar
Get in touch

Contacteer ons vandaag ✉️

Wij nemen jouw project graag in handen! Contacteer ons voor een vrijblijvend gesprek of een offerte op maat.

burak caylar
Get in touch

Contacteer ons vandaag ✉️

Wij nemen jouw project graag in handen! Contacteer ons voor een vrijblijvend gesprek of een offerte op maat.

Onze werkwijze

1. Kennismaking & voorstel

We starten met een videogesprek waarin we jou en je bedrijf leren kennen. Op basis van het gesprek en jouw noden maken we een gedetailleerd projectvoorstel op, inclusief doelstellingen, tijdschema en kosten. Dit is volledig vrijblijvend.

Image link

2. Goedkeuring & opstart

Zodra je akkoord gaat met het projectvoorstel en het voorschot is overgemaakt, starten we het project officieel op.
We verzamelen alle benodigde informatie, zoals toegang tot bestaande teksten en afbeeldingen.

Image link

3. Homepage design

We beginnen met het ontwerpen van de homepage van je website.
Je ontvangt een conceptontwerp waarop je feedback kunt geven.
We werken samen om het definitieve homepage-ontwerp te creëren dat past bij jouw merk en doelen.

Image link

4. Verdere pagina's en functies

Nadat de homepage is goedgekeurd, gaan we verder met het ontwerpen en ontwikkelen van de overige pagina's en functies van de website.
Tijdens dit proces houden we je op de hoogte van de voortgang.

Image link

5. SEO & responsive maken

We optimaliseren de website voor zoekmachines (SEO) om ervoor te zorgen dat deze goed wordt gevonden in zoekresultaten.

We zorgen ervoor dat de website volledig responsive is, wat betekent dat deze goed werkt op alle apparaten, van desktopcomputers tot smartphones.

Image link

6. Testing & launch!

Voordat we live gaan, voeren we uitgebreide tests uit om ervoor te zorgen dat alles soepel werkt. Zodra de website gereed is, lanceren we deze en maken we deze openbaar voor jouw doelgroep.

Image link