Reeds 19 projecten opgestart in 2024! 

over ons

Leer ons kennen

Cayweb is een jong online marketingbureau in Lier gespecialiseerd in de digitale groei van kmo’s en kleine zelfstandigen. Wij helpen je met:

  • Een performante website

  • Een hoge vindbaarheid op Google

  • Online marketing op Facebook & Instagram

  • Professioneel grafisch ontwerp & logo design

burak caylar
Jaren ervaring
0
Websites gebouwd
0 +
Afgeronde projecten
0 +

Onze beloftes

1. Snelle & heldere communicatie

Bij ons wacht je nooit langer dan 24u op een antwoord. Dien simpelweg een supportticket in en meestal lossen wij dezelfde dag nog je probleem op. Bij dringende vragen kan je ons zelfs bereiken op Whatsapp (ook buiten de kantooruren). 

2. Kwalitatief maatwerk

Elk project starten wij compleet van 0. Geen vaste templates of sjablonen om het werk makkelijker te maken. Voor ons is een project pas succesvol als jij voor de volle 100% tevreden van bent. Dat kan enkel en alleen met een oog voor detail. 

3. Wij zetten alles op alles

Het verschil tussen ons en grotere agencies, is dat wij elke klant, groot of klein, op dezelfde manier behandelen. Doorsnee klanten bestaan niet bij ons. Wij zien je meer als een partner omdat jouw succes ook ons succes weerspiegelt

4. Persoonlijke aanpak & wederzijds respect

Waarschijnlijk het puntje waar onze klanten het meest over te spreken zijn: onze persoonlijke aanpak. Doordat je altijd direct in contact staat met zaakvoerder Burak heb je altijd iemand die jouw project door en door kent en op de eerste plaats zet.

— ONS KANTOOR

Spring eens binnen

Ons kantoor is deel van de Sionsite, aan de Lierse Stadsvesten en toch vlakbij het gezellige centrum.

cayweb kantoor

Ons verhaal

Hoe het allemaal begon

2020. Corona. Lockdown. Die goede oude tijd… Iedereen zat in hetzelfde schuitje: hele dagen thuis en niet weten wat doen.

Voor Burak Caylar was dat niet anders. Destijds had zijn vader een webshop gebouwd voor zijn eigen bedrijf, maar de resultaten waren somber. Met een gezonde portie zelfvertrouwen dacht hij “zalle kik dat hier efkes fiksen”.

Het was voor hem een manier om productief te blijven en iets nieuws te leren. Hij ontdekte een nieuwe wereld van digitaal ondernemerschap. Wat begon met een simpele webshop, veranderde snel in een passie voor webdesign.

2020

Starten als freelancer

Gewapend met een oude laptop en een hoop gedrevenheid, trok Burak op de fiets naar lokale ondernemingen met de vraag hij hen digitaal kan helpen. En toen gebeurde het.

Het eerste project was binnen en dat was al meteen een serieuze uitdaging: een webshop op maat met 700+ producten, te lanceren binnen 6 weken. 

Met heel veel geduld, urenlange YouTube tutorials en (veel) te weinig slaap, is het uiteindelijk gelukt. De webshop stond er. 

Het project was een succes en dat smaakte naar meer.

2021

7 keer vallen, 8 keer opstaan

Burak leerde webontwikkeling volledig op zichzelf. Geen cursussen of opleidingen. Hij geloofde in ervaring opdoen en leren uit je fouten. Wel, in het begin van zijn carrière maakte Burak ENORM VEEL fouten.

De projecten zagen er misschien leuk uit, maar achter de schermen was het een en al chaos. Door deze fouten vroeg in zijn carrière te maken gaf hij zichzelf de kans om te groeien als designer, developer, projectmanager, zaakvoerder, … allemaal tijdens zijn studies.

Hij wilde zoveel mogelijk ervaring opdoen. Elk project nam hij met veel enthousiasme onder handen.

2022

Een nieuw begin

Na drieënhalf jaar wilde Burak alles naar een hoger niveau tillen.

Met één jaar agency-ervaring besloot hij in het najaar van 2023 om als zelfstandige in hoofdberoep te beginnen. 

Hij geloofde in zijn kunnen en richtte met tientallen websites in beheer zijn eigen webbureau op, Cayweb.

Met Cayweb breidde Burak zijn diensten uit: online marketing en branding waren vanaf nu ook deel van het takenpakket. 

Er was geen ruimte meer voor fouten. Het was menens. 

2023

Ons eerste kantoor

We draaien er geen doekjes om heen: de eerste maanden waren zwaar. Een bedrijf lanceren op jezelf met een familie-overlijden daartussen was geen makkelijke opdracht.

Begin 2024 begon het tij wel te keren. We mochten plots onze twee grootste facturen uitsturen.

Iets waar Burak al een tijdje van droomde was een eigen werkruimte. Jarenlang werkte hij aan de keukentafel, op school, in de auto en zelfs in een garage.

Met veel trots openden we ons eerste kantoor aan de Lierse Stadsvesten.

2024
burak caylar

Op Cayweb kan je rekenen 💪

1 vaste contactpersoon

5+ jaar ervaring in digitaal design

Een supersnelle service

Een professionele helpdesk

100% tevredenheid

Oog voor detail

Wederzijds respect

Kennis & expertise

Genoeg langs onze kant, we geven het woord aan onze klanten

5.0 rating uit 20 reviews
“Na een korte bespreking en het tonen van een aantal voorbeelden wist Burak al vrij snel welke richting we uit wilden met onze website. Onze feedback werd steeds snel en correct toegepast en de communicatie verliep heel vlot! Onze website is een pareltje geworden en past perfect bij de look & feel van ons bedrijf. Nogmaals dank Burak!”
Melissa De Greef

Kaï & Lima

“Na heel wat pogingen om het karakter van onze boksclub zichtbaar en voelbaar te maken op onze website, was het met Cayweb al raak na de eerste poging. Het getuigt van talent, inlevingsvermogen en professionaliteit. Ook is de communicatie betreft aanpassingen, verbeteringen en betalingen altijd zeer correct en snel. Wij hopen dan ook op een lange en vruchtbare samenwerking met Cayweb.”

Mouad Ben Azzouz

ComboNation

“Onze webshop was drie jaar geleden het allereerste project van Cayweb. Op een hele korte tijd bouwde Burak een online platform voor ons met meer dan 700 producten. Hij is altijd bereikbaar en levert snel en heel goed werk! Super jonge, dynamische en flexibele zaakvoerder die 100% voor klanttevredenheid gaat! Jonge gast die het maakt door hard te werken. Hoedje af! Zijn geld meer dan waard!”
Sander Van Lierde

Poseidon Beers

“Als diamantslijperij hebben wij voor ons bedrijf Spitsdiam een website laten maken door Cayweb, het resultaat is een pareltje! Ook de communicatie verliep heel vlot. Dikke merci!”
Kurt Vercammen

Spitsdiam

“Wij zijn enorm blij met het resultaat van de nieuwe website. Jullie creativiteit en professionaliteit hebben onze verwachtingen overtroffen. Bedankt voor een soepele samenwerking en het omzetten van onze visie in een prachtige online presentatie. Zeker een aanrader!”
Ledion Murataj

Euro Gevel

“Cayweb heeft een website en logo gemaakt voor ons cateringbedrijf. Tijdens het intakegesprek merkten we meteen dat Burak ging zorgen dat onze website alles zou bevatten dat nodig was! Hij was pro-actief en dacht mee na over oplossingen. Geen ja-knikker maar wel iemand die de noden van de klant challenged. Onze website oogt prachtig en converteert! Kortom een succes.”

Aïman El Maïmouni

Catering Achoucha

“Ik heb mijn website laten redesignen door Cayweb. Burak werkt zeer professioneel, reageert altijd heel snel en is zeer behulpzaam. Hij geeft altijd snel en eerlijk antwoord op al je vragen. Kortom een absolute aanrader voor het ontwikkelen van je website, hosting enzovoort.”
Ridvan Caylar

Color Concept

“Cayweb heeft de website van onze moskee in Lier gemaakt. We zijn zeer tevreden met het resultaat! De website is zeer toegankelijk en overzichtelijk, en biedt mensen ook een prachtige kijk op onze moskee.”
Davut Marangoz

De Lierse Moskee

interesse in een samenwerking?

Vul makkelijk ons
offerteformulier in en
ontvangen binnen 4u
een duidelijke offerte
met 100% prijsgarantie

Vul makkelijk ons offerteformulier in en ontvangen binnen 4u
een duidelijke offerte
met 100% prijsgarantie

Geen offerte ontvangen binnen 4u? Dan krijg je 5% korting 😉
webdesign offerte

Gratis webdesign offerte op maat