Webshop Laten Maken 🛒

Webshop Laten Maken 🛒

Een professionele webshop laten maken? Bij Cayweb ben je aan het juiste adres! Of je nu een startende ondernemer bent die een sterke online aanwezigheid wil opbouwen of een gevestigde retailer die zijn e-commerce strategie wil versterken, wij staan voor je klaar.

Met onze expertise en toewijding creëren we webshops die bezoekers converteert naar tevreden klanten.

Waar webshops de meeste winst mislopen

Bij Cayweb streven we naar perfectie in elk aspect van webdesign. We geloven dat de kracht van een succesvolle webshop ligt in de aandacht voor detail. Ons ervaren team zorgt ervoor dat elk element van jouw webshop met zorg en precisie wordt ontworpen en ontwikkeld, van een visueel aantrekkelijk ontwerp tot intuïtieve navigatie en doordachte call-to-actions.

Slecht Afrekenproces

Op een zaterdagavond aan de kassa in de supermarkt wil je gewoon zo snel en makkelijk mogelijk afrekenen, dit geldt ook voor een webshop. 💳

Ingewikkelde Navigatie

Als kind zijn we allemaal al wel eens verdwaald in de supermarkt. Laat je klanten die traumatische ervaring niet opnieuw ervaren.

Niet responsief

Een webshop die zich niet aanpast aan het apparaat van de bezoeker is een garantie voor misgelopen conversies.

Slechte productpagina

Een geoptimaliseerde productpagina stelt de bezoeker gerust door goede productfoto's, informatie en social proof.

Hoe wij het verschil maken

Uniek Ontwerp

Weg met generieke templates! Elke webshop ontwerpen we from scratch met telkens unieke elementen, perfect in lijn met jouw huisstijl.

Snelle Laadtijd

Laadtijd is één van de grootste succesfactoren van je webshop. Wij zorgen voor optimale prestaties en een aangename gebruikservaring.

Onderhoud & Support

Zelfs na oplevering van de webshop kan je altijd rekenen op onze technische support en onderhoud. Zo is je webshop altijd tip top in orde!

Snel vindbaar op Google

Dankzij onze technische SEO optimalisatie zal je binnen de kortste keren bovenaan ranken op Google en andere zoekmachines.

Desktop, Tablet & Mobiel

Wij bouwen je webshop altijd in versies voor desktops, tablets en smartphones. Zo is je webshop perfect leesbaar op alle apparaten.

Functies & Integraties

Heb jij een specifieke functie nodig? Geen probleem! Samen gaan we op zoek naar de beste oplossing en ontwikkelen we functies op maat.

Onze werkwijze

Hoe verloopt het proces?

Videocall & Offerte

Na een eerste meeting leren we jouw noden en wensen kennen en bekijken we hoe we jouw project kunnen realiseren. Offerte binnen 24 uur!

Homepage & Eerste Schets

Op basis van de aangeleverde teksten en afbeeldingen gaan wij aan de slag met de homepage. We zorgen voor een eerste snelle schets.

Verdere uitwerking

Vertrekkend vanuit de homepage ontwerpen we de overige pagina's. Daarnaast ontwikkelen we de nodige functies en plug-ins.

Continue feedback

Bij Cayweb zijn we fan van duidelijke communicatie. We voorzien een klantenportaal waar je feedback kan geven en chatten met je projectmanager.

Responsive check

Bij een volledige goedkeuring, zorgen wij voor een aangepaste versie voor tablet en mobiel. Je webshop zal er feilloos uitzien op alle apparaten.

SEO & Launch

Tot slot zorgen wij voor een technische SEO optimalisatie waardoor je webshop makkelijk te vinden is op Google en helemaal klaar is voor launch!

start jouw project met cayweb! 🚀

50+ ondernemers gingen je voor!

Maatwerkoplossingen

Wat is er allemaal mogelijk?

Bij Cayweb begrijpen we dat elke webshop uniek is. Daarom bieden we functies op maat die perfect zijn afgestemd op de behoeften en doelen van jouw bedrijf.

Of je nu een eenvoudige webshop wilt of een uitgebreide webwinkel nodig hebt, wij zorgen ervoor dat jouw webshop naadloos aansluit op jouw specifieke wensen.

Online betalingen via Mollie

Mollie verzekert jezelf én je klanten van een veilige betaling. Dit kan met credit card, bancontact, PayPal, Apple Pay, Payconiq, iDeal, KBC, ING en meer!

Google Analytics

Dankzij de koppeling met Google Analytics krijgen we waardevolle inzichten en statistieken te zien over het gebruik van je webshop.

Voorraadbeheer

Met de stockmanager kan je je voorraad makkelijk beheren en aanpassen. Bij een bestelling past de voorraad zich ook automatisch aan.

Kortingscodes

Stimuleer de verkoop en beloon jouw klanten met kortingscodes en waardebonnen die ze kunnen gebruiken tijdens het afrekenen.

Automatische klantenmails

Klanten blijven te allen tijde op de hoogte van hun bestelling. Wanneer er een bestelling geplaatst wordt krijgen ze automatisch een bevestigingsmail.

Nieuwsbrief

Houd je klanten op de hoogte van nieuwe producten, aanbiedingen en updates door een koppeling met een nieuwsbriefprovider te integreren.

Klantenaccounts

Bezoekers kunnen hun eigen account aanmaken waardoor ze makkelijk kunnen bestellen, hun bestellingen kunnen bekijken en hun gegevens kunnen beheren.

Meertaligheid

Met een meertalige webshop bereik je niet alleen een groter publiek, maar verbeter je ook de gebruikerservaring op basis van de voorkeur van de bezoeker.

Reviews

Onze klanten aan het woord

Portfolio

ontdek onze projecten

Enkele webshops uit ons portfolio.

Averichi Studios

Dynamische Webshop
FAQ

veelgestelde vragen

Projecten worden altijd opgevolgd door zaakvoerder Burak. Via ons klantenportaal kan je makkelijk chatten, bestanden doorsturen en feedback geven op ons werk. Voor al je vragen kan je terecht bij Burak zelf.
Dat is een vraag waar we niet direct een antwoord op kunnen geven. Elke website is zo verschillend van elkaar dat we nooit met standaardprijzen werken. Wel kunnen we je een indicatie geven van hoeveel budget je opzij zou moeten zetten. Voor een standaard website met geen specifieke functies vragen we tussen de 1200 en 1800 euro. Uiteraard is het zo dat websites met tientallen pagina's en meerdere functies ook meer zullen kosten. Voor standaard webshops ga je toch wel moeten kijken naar een budget van 2000 tot 3000 euro door de toenemende complexiteit. Zeker geen kleine investering, maar 90% van onze klanten halen dit er wel uit binnen een maand of twee.
We werken steeds met een voorschot van 20%. De overige 80% verspreiden we onder een betalingsplan van 3 maanden. Dit zal tijdig gecommuniceerd en ingepland worden met de klant.
SEO is een afkorting voor Search Engine Optimization, ofwel: zoekmachineoptimalisatie. Dit wil eigenlijk gewoonweg zeggen dat je je website dusdanig gaat optimaliseren voor (voornamelijk) Google en andere zoekmachines. SEO kunnen we over het algemeen categoriseren op twee manieren.

Technische SEO: dit is puur op een technische manier ervoor zorgen dat je website geoptimaliseerd is. Dit doen wij voor al onze klanten en is inbegrepen bij al onze websites en webshops. Zo garanderen we dat je website te allen tijde gevonden kan worden. Hierbij denk je aan je meta tags, alt tags, websitesnelheid, responsiviteit enzovoort. Dit is allemaal heel technisch en wordt gedaan door ons team van professionals.

Content SEO: dit is een verdere stap. Met content SEO ga je actief content schrijven over jouw bedrijf of de sector waarin je actief bent. Zo ga je meer en meer gevonden worden op belangrijke zoektermen. Hierbij denk je bijvoorbeeld aan een portfolio, een blog, veelgestelde vragen, ... Wij doen dit door te schrijven over onze projecten en onze blog. Content SEO doen we in samenwerking met onze klanten. Je gaat zelf ook moeten zoeken achter ideeën om te schrijven over jouw sector. "Zijn zonnepanelen interessant in de winter", zou bijvoorbeeld een heel goed blogartikel zijn voor een zonnepanelenbedrijf. Zo gaan we dus samen op zoek naar interessante blogideeën, waardoor je organisch beter en beter gevonden wordt op Google.
In ons kennismakingsgesprek bespreken we alle nodige functies voor jouw website. Als er iets specifiek is dat je nodig (bijvoorbeeld een livechat), dan gaan we op zoek naar welke oplossing voor jou het beste past. Het kan zijn dat sommige functies een gratis versie hebben, waardoor we ook niet veel extra hoeven aan te rekenen. Soms kan het ook wel zijn dat je een betalende versie nodig hebt. Dit kunnen abonnementen zijn, eenmalige betalingen of jaarlijkse betalingen. Dit laten we tijdig weten en komt ook mee in de offerte te staan.
Dit hangt meer af van de klant zelf. Hoe sneller wij de nodige content aangeleverd krijgen, hoe sneller wij aan de slag kunnen met het design. Over het algemeen duurt dit ongeveer 2 tot 4 weken voor websites en 4 tot 8 weken voor webshops.
Na de registratie van jouw domeinnaam hanteren we een periode van 3 maanden waarin we alle onderhoud op ons nemen, aangezien de website ook in opbouw zal zijn in die tijd. Nadat er drie maanden verstreken zijn sturen wij een onderhoudsfactuur voor het komende kwartaal. Dit zodat we altijd zeker zijn van de laatste updates, vrij zijn van bugs en errors en zodat je website altijd optimaal blijft werken. Dit is essentieel omdat je website anders in het vizier geraakt van hackers en spammers.
Dit kan je makkelijk laten weten via ons klantenportaal. Dankzij onze onderhoudspakketten staan we altijd voor je klaar voor technische problemen en voor extra werk in regie.
Voor websites werken we uitsluitend in WordPress. Voor webshops werken we in WordPress en Shopify. Dit hangt voornamelijk af van het budget en de wensen van de klant.
Met veel plezier! Wij hebben al meerdere websites volledig geredesigned en overgezet naar onze hostingservers.
Met veel plezier! Of je nu enkel een logo wilt laten maken of ook nood hebt aan een visitekaartje, poster, affiche, noem maar op! Ons team van designers staan voor je klaar.

Zit jij nog met een vraag? Gebruik onze livechat!

Een vraag of interesse?Wij luisteren graag. 👨‍💻

Een vraag of interesse? Get intouch! 👨‍💻

Eens kennismaken om jouw project te bespreken? Contacteer ons voor al je vragen of een offerte op maat! Wij behandelen jouw aanvraag binnen 24u!

Tijdens een eerste gesprek leren we elkaar kennen en ontdekken we jouw behoeften. We geven actief marketingadvies waar nodig. Dit kan zowel via videocall of bij jou op kantoor!
Binnen 24u sturen wij jou een duidelijke en transparante offerte op die de scope en kosten van het project weergeeft met een gedetailleerde projectplanning.
Na goedkeuring van de offerte bevestigen we het akkoord met een voorschot. Verder starten we het onboarding-proces, om de details en deadlines te bespreken en een mooie samenwerking opzetten.
We beginnen met het ontwerpen en ontwikkelen van de website, waarbij we regelmatig communiceren met de klant voor feedback.

Contactgegevens

Chat openen
1
Scan de code
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?