webshop starten

Webshop laten maken door een ervaren webbureau?

Je wil een professionele en gebruiksvriendelijke webshop laten maken? Eentje die mobielvriendelijk is en bovenal heel wat sales oplevert? Dan kunnen wij je helpen! Met meer dan 4 jaar ervaring in webdesign en e-commerce bouwt Cayweb webshops op maat voor kmo's en eenmanszaken.

5.0 rating op Google

Deze bedrijven hebben een webshop laten maken door Cayweb

Deze bedrijven hebben een webshop laten maken door Cayweb

DREAMCHSER
Poseidon Beers
wij gaan altijd all-in

Een succesvolle webshop? Geen geluk, wel een strategie

Wij ontzorgen jou volledig als het gaat om je webshop. Van het ontwerp tot het onderhoud achteraf, bij ons kun je van A tot Z op beide oren slapen.

Uniek & gebruiksvriendelijk ontwerp

Bij Cayweb bouwen we elke webshop from scratch, geen vaste templates of saaie sjablonen dus!

SEO-teksten

Wij (her)schrijven en optimaliseren jouw webcopy zodat je webshop goed scoort in de zoekmachines.

Mobielvriendelijk & responsief

Een goede webshop past zich aan op elk beeldscherm. Zo blijft je webshop leesbaar op smartphones, tablets & desktops.

Razendsnelle laadtijden

Aan de kassa wil je ook snel afrekenen. Dankzij onze optimalisaties en caching zorgen we voor optimale prestaties.

Koppeling met Google Analytics 4

Meten is weten! Dankzij Google Analytics 4 krijg je inzicht in demografische gegevens en digitale analyses.

Integraties en functies op maat

Een specifieke functie of een marketingintegratie in gedachten? Geen enkel probleem! Jij vraagt, wij ontwikkelen.

Wekelijks onderhoud & nazorg

WordPress onderhoud is cruciaal voor een soepele werking. Wij houden je webshop altijd up-to-date en lossen errors pro-actief op!

IJzersterke hosting & beveiliging

Geen enkele webshop van onze klanten is ooit gehacked. Een goede webhosting en SSL certificaat zorgen voor de nodige beveiliging.

hoe wij het verschil maken

Je webshop laten maken door Cayweb? Dat betekent:

KLANTENREVIEWS

Onze klanten aan het woord

Klanten geven ons gemiddeld 5.0 op Google reviews!

Aiman El Maimouni
Aiman El Maimouni

Catering Achoucha

Aiman El Maimouni
Aiman El Maimouni

Catering Achoucha

"Geen ja-knikker maar wel iemand die de noden van de klant challenged."

Cayweb heeft een website en logo gemaakt voor ons cateringbedrijf. Tijdens het intakegesprek merkten we meteen dat Burak ging zorgen dat onze website alles zou bevatten dat nodig was! Hij was pro-actief en dacht mee na over oplossingen. Geen ja-knikker maar wel iemand die de noden van de klant challenged. Onze website oogt prachtig en converteert! Kortom een succes.

5/5
Sander Van Lierde
Sander Van Lierde

Poseidon Beers

Sander Van Lierde
Sander Van Lierde

Poseidon Beers

"Super jonge, dynamische en flexibele zaakvoerder die 100% voor klanttevredenheid gaat!"

Onze webshop was drie jaar geleden het allereerste project van Cayweb. Op een hele korte tijd bouwde Burak een online platform voor ons met meer dan 700 producten. Hij is altijd bereikbaar en levert snel en heel goed werk! Super jonge, dynamische en flexibele zaakvoerder die 100% voor klanttevredenheid gaat! Jonge gast die het maakt door hard te werken. Hoedje af! Zijn geld meer dan waard!

5/5
onze werkwijze

In 10 simpele stappen naar jouw droomwebshop

fase 1
Het proces begint met een vrijblijvend gesprek waarin we jouw noden en doelstellingen voor de webshop in kaart brengen. We bespreken het aantal producten, functies, jouw doelgroep en een eventuele timeframe/deadline.

Op basis van het gesprek maken wij een vrijblijvende offerte op voor je project. Offerteprijs = factuurprijs! Wij rekenen geen verborgen kosten aan of extra regie-facturen.

Na goedkeuring van de offerte krijg je de voorschotfactuur. Eens deze betaald is kunnen we het project officieel opstarten.

Na het voorschot krijg je een link toegestuurd waarmee je een brainstorm sessie kan inboeken voor je webshop. We bespreken pagina per pagina welke content we kunnen gebruiken en wat er specifiek op de webshop moet staan. Een wireframe kan je eigenlijk zien als de plattegrond van je website.
Op basis van het wireframe gaan we onmiddellijk aan de slag met het verzamelen van content, bedrijfsinformatie en beeldmateriaal. We voorzien handige templates om je te helpen.
fase 2
Vanaf we alle content hebben verzameld kunnen we aan de slag met de webshop. We beginnen met een eerste versie van de homepage uit te werken. Wanneer deze wordt goedgekeurd en de algemene stijl is bepaald, kunnen we verder met de overige pagina's.
Jouw feedback is altijd welkom. We houden altijd rekening met wat jij voor ogen hebt en hoe jij je webshop wil zien. Uiteraard geven we zelf ook graag advies en tips als dat nodig is.
Tegen het einde van het project zetten we de puntjes op de i en programmeren we alle nodige functies. Denk maar aan je betaalterminal, koppeling met Bpost, contactformulieren enzovoort.
Wanneer het design van de webshop volledig is goedgekeurd voor desktop, maken we deze ook nog responsief. Zo is je webshop perfect leesbaar op alle apparaten.
Om het project af te ronden voeren we ook heel wat SEO technieken uit om er voor te zorgen dat je makkelijk vindbaar bent in de zoekmachines. We melden de webshop aan bij Google en brengen je meta tags in orde.

Webshop offerte aanvragen?

Jouw investering

Starter

v.a. €1.795

Perfect voor (startende) ondernemers die hun eerste webshop willen starten.

Groeier

v.a. €2.695

Een complete webshop om meer sales te genereren en je omzet te verhogen.

Premium

v.a. €3.595

Een all-in pakket voor bedrijven die het allerbeste uit hun website willen halen.

Inbegrepen in elk pakket

Mobielvriendelijk design

Automatische klantenmails

Persoonlijke klantenaccounts

Webshop aanmelden bij Google

Kortingscodes & cadeaubonnen

Online betalingen via Mollie

SSL certificaat (beveiliging)

Webshop zelf eenvoudig beheren

GDPR-conform privacybeleid

Veelgestelde vragen rond een webshop laten maken

Kunnen jullie mijn huidige website opfrissen?

Met veel plezier! Wij hebben al meerdere websites volledig geredesigned en overgezet naar onze hostingservers.

Hoe lang duurt het voor mijn website af is?

De oplevertermijnen staan vermeld in onze webdesignpakketten. Dit zijn indicaties gebaseerd op ons tempo. Meestal hangt de oplevertermijn voornamelijk af van de klant zelf: hoe sneller je ons feedback bezorgt, hoe sneller wij je webshop kunnen opleveren.

Zijn er terugkerende kosten aan verbonden?

Na de registratie van jouw domeinnaam zijn er maandelijkse onderhoudskosten aan gebonden. Dit is essentieel voor de soepele werking van jouw webshop. Je laadtijd, veiligheid, functies en werking zijn hier allemaal aan gebonden. Bekijk hier onze onderhoudspakketten.

Wie volgt mijn project op?

Projecten worden altijd opgevolgd door zaakvoerder Burak. Hij is makkelijk bereikbaar via mail of zelfs via Whatsapp voor snelle vragen of opmerkingen. Voor al je vragen kan je terecht bij Burak zelf.

Op welk platform wordt mijn webshop gemaakt?

Wij werken voornamelijk in WordPress doordat we hier heel uitgebreid ons ding kunnen doen. Omdat het een open-source platform is kunnen we webshops bouwen met functies op maat. Naargelang de specifieke wensen van de klant kunnen we eventueel ook werken in Shopify.

Wat als ik een specifieke functie wil?

We bespreken alle nodige functies voor jouw website in het vrijblijvend adviesgesprek. Als er iets specifiek is dat je nodig (bijvoorbeeld een livechat), dan gaan we op zoek naar welke oplossing voor jou het beste past. Soms kan het wel zijn dat we hier extra voor moeten aanrekenen om deze functies op te stellen. Dit kunnen eenmalige kosten zijn of gebonden aan een maandelijks/jaarlijks abonnement.

Wat als ik een wijziging wil aan mijn website?

Dit kan je makkelijk laten weten via mail of zelfs Whatsapp. Kleine aanpassingen van teksten en afbeeldingen voeren wij door als deel van onze onderhoudspakketten. Voor grotere wijzigingen zoals nieuwe secties of pagina's sturen we je een extra factuur voor de gepresteerde uren.
burak caylar
Get in touch

Contacteer ons vandaag ✉️

Wij nemen jouw project graag in handen! Contacteer ons voor een vrijblijvend gesprek of een offerte op maat.

burak caylar
Get in touch

Contacteer ons vandaag ✉️

Wij nemen jouw project graag in handen! Contacteer ons voor een vrijblijvend gesprek of een offerte op maat.