Reeds 19 projecten opgestart in 2024! 

webshopbouwer

Webshop laten maken door een webshopbouwer

Je wil een professionele webshop laten maken en een online webwinkel starten? Dan ben je bij Cayweb aan het juiste adres. Wij bouwen al jaren aan mobielvriendelijke en winstgevende webshops die resultaat opleveren.

webshop laten maken
5.0 rating uit 20 reviews

Zij hebben hun webshop laten maken door Cayweb

— WIJ GAAN STEEDS ALL-IN

Hoe wij jouw webshop opbouwen

01

Professioneel ontwerp

Wij voorzien je webshop van een professioneel ontwerp die zich automatisch aanpast aan alle apparaten. Van desktop computers tot je smartphone. Je webshop zal er feilloos uitzien. 

02

Veilige betaalmethoden

Met betalingsprovider Mollie zorgen wij voor een beveiligde betaling, zowel voor jezelf als voor je klanten. Dit kan met credit card, bancontact, PayPal, Apple Pay, Payconiq, iDeal, KBC, ING en meer!

03

Gemakkelijke verzending

Elke webshop voorzien wij van een koppeling waarmee je automatisch verzendlabels en track-and-trace codes genereert. Persoonlijke leveringen aan deur en afhalingen zijn ook allemaal makkelijk te integreren. 

04

Voorraadbeheer

Heb je heel wat producten met verschillende maten, kleuren of gewichten? Dan kun je makkelijk een voorraad invullen die zich automatisch aanpast aan de bestellingen van je klanten. 

05

Gebruiksvriendelijk systeem

Wij bouwen onze webshops in WooCommerce. WooCommerce is met een marktaandeel van 66% veruit het allergrootste e-commerce platform ter wereld. Het dashboard is makkelijk in gebruik waardoor je altijd je webshop zelf kan beheren. 

06

Nieuwsbrief koppeling

Wil je maandelijkse nieuwsbrieven uitsturen en marketing automatisaties integreren? Denk maar aan een kortingscode die je in je mail krijgt wanneer je je inschrijft op een nieuwsbrief. Dit kan allemaal makkelijk gekoppeld worden aan een externe tool. 

— WORDPRESS WEBSHOPS

Waarom werken wij in WordPress?

Heel simpel: dankzij WordPress kunnen wij onze webshop prijzen zo laag mogelijk houden.

webshop laten maken

Welke betalingsmethoden zijn er mogelijk?

Mollie is de populairste provider in België voor online betalingen via een webshop. Ze bieden werkelijk elke betaalmethode: kredietkaart, Payconiq, Paypal, overschrijving tot zelfs contante betalingen bij een afhaling. Mollie garandeert 100% veiligheid voor zowel je klanten als voor webshopeigenaren.

webshopbouwer
— ons takenpakket

Wat doet een webshopbouwer?

Hoe verloopt het proces?

01. INTAKE GESPREK

Een succesvol project begint bij een grondig intakegesprek. We leren jou als zaakvoerder, je bedrijf en aanbod beter kennen. We bespreken samen wat je noden zijn en hoe we dit kunnen realiseren. Op die manier kunnen we zo specifiek mogelijk te werk gaan. Na het gesprek krijg je een offerte op maat gestuurd. 

02. CONTENT VERZAMELEN

Bij een goedkeuring van het project gaan we meteen aan de slag. We verzamelen alle content omtrent jouw producten en aanbod, denk maar aan je foto’s en productinformatie. Op basis hiervan gaan wij aan de slag met je webshop. 

03. OPBOUW WEBSHOP

Binnen een week krijg je al een eerste versie van je webshop. Dit zal bestaan uit een volwaardige homepage en enkele producten. Op basis van jouw feedback en indien dit wordt goedgekeurd, gaan wij verder met de opbouw van de overige pagina’s. 

04. FEEDBACK VERWERKEN

Jouw feedback is altijd meer dan welkom. We houden altijd rekening met wat jij voor ogen hebt en hoe jij je webshop wil zien. Uiteraard geven we zelf ook graag advies en tips als dat nodig is.

05. FUNCTIES TESTEN

Een webshop bestaat uit tientallen verschillende functies. Automatische mails, je voorraadbeheer, betalingen, dit zijn allemaal zaken die wij testen en goedkeuren vooraleer we kunnen overgaan tot de lancering. 

06. LANCERING & SEO

Van zodra alle tests in orde zijn, zorgen wij ook nog voor een technische SEO-optimalisatie van je webshop. We melden je webshop handmatig aan bij Google, wat zorgt voor een snellere indexatie. Zo is je webshop volledig klaar om te lanceren. 

We geven het woord aan onze klanten

Klanten geven ons 5.0 op Google Reviews

5.0 rating uit 20 reviews

— NEEM CONTACT OP

Digitaal groeien met een professionele webshop?

Wil jij een professionele webshop laten maken of wil je vrijblijvend advies ontvangen? Laat een berichtje achter en wij helpen je (meestal) dezelfde dag nog verder! 😉

webdesign offerte

Gratis webdesign offerte op maat