/ Gratis SEO audit

Gratis SEO audit voor je website of webshop

Binnen 5 dagen in je inbox! 📧

Nieuwsgierig naar hoe je website presteert in de zoekmachines? Vraag gerust een gratis SEO audit aan! Wij gaan doorheen je website of webshop en brengen alle SEO-fouten aan het licht.

Wij analyseren je site op:
On page SEO omvat alle elementen die je rechtstreeks kan bekijken op je website zelf. We bespreken in dit stuk je metastructuur, je url's, gebroken links, 404 links, paginastructuur, je SSL certificaat, een sitemap en nog 13 andere punten!
We bekijken het aantal websites en domeinen die doorverwijzen naar jouw website. Het aantal en de kwaliteit van je backlinks verhogen namelijk je domeinautoriteit. Een hoge score op je domeinautoriteit zorgt ervoor dat Google je ook hoger zal pushen in de rankings.
Je krijgt een lijst te zien van alle zoekwoorden waarvoor je website rankt. Je krijgt daarbij ook je posities, het zoekvolume en het geschatte aantal bezoeken per specifiek zoekwoord.
Tot slot nemen we de website ook op technisch vlak volledig door de loep. We bespreken de laadtijd, de grootte van je afbeeldingen en pagina's, of er een cachingsysteem is, een koppeling met GA4, ...
📝 Geschreven in mensentaal, zonder ingewikkelde vaktermen
HET PROCES

Hoe gaat het te werk?

1. Vraag je analyse aan

Via het formulier bovenaan de pagina kan je jouw gratis SEO audit aanvragen.

2. Wij analyseren je site

Geef ons 5 dagen de tijd om je website volledig door te nemen op meer dan 20 kritieke SEO-punten.

3. Check je inbox!

Je krijgt de analyse gratis naar je mail toegestuurd. Je ontvangt van ons een pdf-bestand waarin wij alle SEO-punten doornemen, geschreven in mensentaal. We houden alles zo simpel mogelijk zonder te veel gebruik te maken van ingewikkelde vaktermen.

online marketing