seo hulp nodig?

Hoger in Google en andere zoekmachines met SEO

Zoekmachineoptimalisatie, kortweg SEO is een marketingstrategie waarmee je op een organische manier op de eerste plaats komt in Google en andere zoekmachines. Het is een investering waarmee je de zichtbaarheid en autoriteit van je website verhoogt door middel van sterke landingspagina's en boeiende blogartikels.

5.0 rating op Google

HET PROCES

Hoe werkt SEO?

1. SEO audit

Het SEO-traject begint met een grondige analyse van je huidige situatie. We onderzoeken hoe je website presteert, zowel op technisch vlak als op vlak van content.

2. Zoekwoordonderzoek

We creëren een lijst met relevante zoekwoorden die specifiek zijn voor jouw bedrijf of branche. Dit onderzoek onthult hoe jouw doelgroep zoekt en waar er kansen liggen. Dit is essentieel om de juiste content te kunnen maken voor je website.

3. Technische optimalisatie

In deze fase richten we onze aandacht op de technische aspecten van je website. We optimaliseren de prestaties en de structuur zodat de zoekrobots moeiteloos doorheen je website kunnen navigeren.

4. Content optimalisatie

We schrijven boeiende blogs en ontwikkelen landingspagina's met de juiste zoekwoorden. Deze content is essentieel om je doelgroep aan te trekken en vast te houden. Door relevante informatie te bieden die aansluit bij waar je doelgroep naar zoekt, vergroot je je online zichtbaarheid en trek je geïnteresseerde bezoekers aan.

5. Rapportering

Transparantie en voortdurende communicatie zijn van cruciaal belang in onze aanpak. Elke maand ontvang je van ons een gedetailleerde e-mail met een overzicht van de prestaties en vooruitgang. We informeren je over wat we hebben gedaan en wat we gepland hebben voor de komende maand.

SEO
seo

Jouw investering

Samen zorgen we voor:

Hogere posities in Google
Meer bezoekers
Meer conversies
Meer omzet
Starter

€95/maand

Groeier

€195/maand

Premium

€395/maand

Veelgestelde vragen rond SEO

Waarom is SEO zo belangrijk?

SEO zorgt er voor dat je organisch sneller gevonden gaat worden in de zoekmachines. Ook zorgt het voor meer relevante bezoekers: mensen die echt interesse hebben in wat je te bieden hebt. Het is een investering op lange termijn.

Kunnen jullie ons een #1-plek garanderen?

Heel kort: nee. We kunnen dit nooit garanderen en iedereen die dit wel beweert is keihard aan het bluffen. Wel kunnen we je garanderen dat we er alles aan doen om je zo hoog mogelijk te doen ranken voor een bepaald zoekwoord.

Wat is het verschil tussen SEO en SEA?

Inzetten op SEO draait om organisch gevonden te worden en hoger te ranken in de zoekresultaten. Met SEA doe je dit sneller met betaalde advertenties en betaal je per klik, terwijl SEO gratis is en een investering op lange termijn.

Als je een zoekwoord vaak gebruikt, dan stijg je toch vanzelf naar een hogere ranking?

Ja en nee. Ja, omdat zoekmachines deze herkennen en je hier uiteraard op gaan pushen. Echter herkennen zoekmachines ook het overmatig gebruik van een zoekwoord en gaan ze je hier ook op kunnen afstraffen. Het is belangrijk om weten dat je eerst schrijft voor bezoekers en dan pas voor zoekmachines.

Is een blog nog relevant?

Jazeker! Een blog is de beste manier om hoger te scoren op Google. Wij zetten hier keihard op in. Met een blog zien bezoekers ook dat je actief bezig bent. Daardoor zijn bezoekers ook veel meer geneigd om te converteren.

Hoe lang duurt het voor we resultaten te zien krijgen?

Dit hangt enorm af van project tot project. Vaak merken we al enkele resultaten en stijgingen in de rankings na 2 tot 3 maanden. Weet dat SEO een investering is op lange termijn en dat je nooit van de ene dag, week of zelfs maand op de andere hoger gaat ranken. SEO neemt zijn tijd.

Starten met SEO?

Je wil je website optimaliseren en starten met SEO? Laat gerust een berichtje achter voor al je vragen. Wij helpen je graag verder.