Website Laten Maken Lier 👨‍💻

Website LatenMaken Lier 👨‍💻

Een professionele website laten maken? Bij Cayweb ben je aan het juiste adres! Of je nu een startende ondernemer bent die een sterke starterswebsite nodig heeft of een gevestigd bedrijf dat zijn online strategie wil versterken, wij staan voor je klaar.

Met onze expertise en toewijding creëren we websites die je merk weerspiegelen, je doelgroep aanspreken en je bedrijf laten groeien.

website laten maken

Waarom heb je een website nodig?

Professionele uitstraling

Een goed ontworpen website wekt vertrouwen op bij potentiële klanten.

Informatie en contact

Het is een centrale plek waar klanten essentiële informatie kunnen vinden, zoals contactgegevens, openingstijden en informatie omtrent producten en services.

Concurrentievoordeel

Tegenwoordig is een website een vereiste om te concurreren met andere bedrijven. Een professionele website geeft je een voorsprong op concurrenten die hier niet op kapitaliseren.

De meest gemaakte fouten op websites

De meest gemaakte fouten op websites

Bij Cayweb streven we naar perfectie in elk aspect van webdesign. We geloven dat de kracht van een succesvolle website ligt in de aandacht voor detail. Ons ervaren team zorgt ervoor dat elk element van jouw website met zorg en precisie wordt ontworpen en ontwikkeld.

Verouderd ontwerp

Iedereen ziet er graag trendy en leuk uit met de laatste modetrends. Wel, je website heeft datzelfde gevoel.

Geen SEO optimalisatie

"The best place to hide a dead body is page 2 on Google." Meer moeten we daar eigenlijk niet over zeggen. 🤷‍♂️

Niet responsief

Een website die zich niet aanpast aan het apparaat van de bezoeker is het toppunt van amateuristisch webdesign.

Trage laadtijd

Er zijn een aantal situaties waar je inderdaad wat spanning kan creëren. Op een website is dat een absolute no-go.

Hoe wij het verschil maken

Uniek Ontwerp

Weg met generieke templates! Elke website ontwerpen we from scratch met telkens unieke elementen, perfect in lijn met jouw huisstijl.

Snelle Laadtijd

Laadtijd is één van de grootste succesfactoren van je website. Wij zorgen voor optimale prestaties en een aangename gebruikservaring.

Onderhoud & Support

Zelfs na oplevering van de website kan je altijd rekenen op onze technische support en onderhoud. Zo is je website altijd tip top in orde!

Snel vindbaar op Google

Dankzij onze technische SEO optimalisatie zal je binnen de kortste keren bovenaan ranken op Google en andere zoekmachines.

Desktop, Tablet & Mobiel

Wij bouwen je website altijd in versies voor desktops, tablets en smartphones. Zo is je website perfect leesbaar op alle apparaten.

Functies & Integraties

Heb jij een specifieke functie nodig? Geen probleem! Samen gaan we op zoek naar de beste oplossing en ontwikkelen we functies op maat.

Onze werkwijze

Hoe verloopt het proces?

Videocall & Offerte

Na een eerste meeting leren we jouw noden en wensen kennen en bekijken we hoe we jouw project kunnen realiseren. Offerte binnen 24 uur!

Homepage & Eerste Schets

Op basis van de aangeleverde teksten en afbeeldingen gaan wij aan de slag met de homepage. We zorgen voor een eerste snelle schets.

Verdere uitwerking

Vertrekkend vanuit de homepage ontwerpen we de overige pagina's. Daarnaast ontwikkelen we de nodige functies en plug-ins.

Continue feedback

Bij Cayweb zijn we fan van duidelijke communicatie. We voorzien een klantenportaal waar je feedback kan geven en chatten met je projectmanager.

Responsive check

Bij een volledige goedkeuring, zorgen wij voor een aangepaste versie voor tablet en mobiel. Je website zal er feilloos uitzien op alle apparaten.

SEO & Launch

Tot slot zorgen wij voor een technische SEO optimalisatie waardoor je website makkelijk te vinden is op Google en helemaal klaar is voor launch!

start jouw project met cayweb! 🚀

50+ ondernemers gingen je voor!

Hosting & Onderhoud

Proactief WordPress Onderhoud voor een Probleemloze Website

Niets is frustrerender dan een website die kampt met technische problemen, zoals trage laadtijden, foutmeldingen of beveiligingslekken.

Met onze proactieve aanpak en 24/7 monitoring zorgen we ervoor dat jouw WordPress website altijd beschermd is tegen mogelijke spammers, hackers, malware en technische problemen.

Reviews

Onze klanten aan het woord

Portfolio

ontdek onze projecten

Enkele websites uit ons portfolio.

CTD Studios

Website met Unieke Animaties
Website Kosten

Hoeveel kost een website? 🤔

Het is belangrijk om te weten dat de kosten van een website variëren op basis van de complexiteit en nodige functies. Een statische website zal doorgaans minder kosten dan een webshop.

Aan de hand van een adviesgesprek kunnen we samen met jou de omvang van het project bepalen. Op basis hiervan maken we een duidelijke en transparante offerte.

FAQ

veelgestelde vragen

Projecten worden altijd opgevolgd door zaakvoerder Burak. Via ons klantenportaal kan je makkelijk chatten, bestanden doorsturen en feedback geven op ons werk. Voor al je vragen kan je terecht bij Burak zelf.
Dat is een vraag waar we niet direct een antwoord op kunnen geven. Elke website is zo verschillend van elkaar dat we nooit met standaardprijzen werken. Wel kunnen we je een indicatie geven van hoeveel budget je opzij zou moeten zetten. Voor een standaard website met geen specifieke functies vragen we tussen de 1200 en 1800 euro. Uiteraard is het zo dat websites met tientallen pagina's en meerdere functies ook meer zullen kosten. Voor standaard webshops ga je toch wel moeten kijken naar een budget van 2000 tot 3000 euro door de toenemende complexiteit. Zeker geen kleine investering, maar 90% van onze klanten halen dit er wel uit binnen een maand of twee.
We werken steeds met een voorschot van 20%. De overige 80% verspreiden we onder een betalingsplan van 3 maanden. Dit zal tijdig gecommuniceerd en ingepland worden met de klant.
SEO is een afkorting voor Search Engine Optimization, ofwel: zoekmachineoptimalisatie. Dit wil eigenlijk gewoonweg zeggen dat je je website dusdanig gaat optimaliseren voor (voornamelijk) Google en andere zoekmachines. SEO kunnen we over het algemeen categoriseren op twee manieren.

Technische SEO: dit is puur op een technische manier ervoor zorgen dat je website geoptimaliseerd is. Dit doen wij voor al onze klanten en is inbegrepen bij al onze websites en webshops. Zo garanderen we dat je website te allen tijde gevonden kan worden. Hierbij denk je aan je meta tags, alt tags, websitesnelheid, responsiviteit enzovoort. Dit is allemaal heel technisch en wordt gedaan door ons team van professionals.

Content SEO: dit is een verdere stap. Met content SEO ga je actief content schrijven over jouw bedrijf of de sector waarin je actief bent. Zo ga je meer en meer gevonden worden op belangrijke zoektermen. Hierbij denk je bijvoorbeeld aan een portfolio, een blog, veelgestelde vragen, ... Wij doen dit door te schrijven over onze projecten en onze blog. Content SEO doen we in samenwerking met onze klanten. Je gaat zelf ook moeten zoeken achter ideeën om te schrijven over jouw sector. "Zijn zonnepanelen interessant in de winter", zou bijvoorbeeld een heel goed blogartikel zijn voor een zonnepanelenbedrijf. Zo gaan we dus samen op zoek naar interessante blogideeën, waardoor je organisch beter en beter gevonden wordt op Google.
In ons kennismakingsgesprek bespreken we alle nodige functies voor jouw website. Als er iets specifiek is dat je nodig (bijvoorbeeld een livechat), dan gaan we op zoek naar welke oplossing voor jou het beste past. Het kan zijn dat sommige functies een gratis versie hebben, waardoor we ook niet veel extra hoeven aan te rekenen. Soms kan het ook wel zijn dat je een betalende versie nodig hebt. Dit kunnen abonnementen zijn, eenmalige betalingen of jaarlijkse betalingen. Dit laten we tijdig weten en komt ook mee in de offerte te staan.
Dit hangt meer af van de klant zelf. Hoe sneller wij de nodige content aangeleverd krijgen, hoe sneller wij aan de slag kunnen met het design. Over het algemeen duurt dit ongeveer 2 tot 4 weken voor websites en 4 tot 8 weken voor webshops.
Na de registratie van jouw domeinnaam hanteren we een periode van 3 maanden waarin we alle onderhoud op ons nemen, aangezien de website ook in opbouw zal zijn in die tijd. Nadat er drie maanden verstreken zijn sturen wij een onderhoudsfactuur voor het komende kwartaal. Dit zodat we altijd zeker zijn van de laatste updates, vrij zijn van bugs en errors en zodat je website altijd optimaal blijft werken. Dit is essentieel omdat je website anders in het vizier geraakt van hackers en spammers.
Dit kan je makkelijk laten weten via ons klantenportaal. Dankzij onze onderhoudspakketten staan we altijd voor je klaar voor technische problemen en voor extra werk in regie.
Voor websites werken we uitsluitend in WordPress. Voor webshops werken we in WordPress en Shopify. Dit hangt voornamelijk af van het budget en de wensen van de klant.
Met veel plezier! Wij hebben al meerdere websites volledig geredesigned en overgezet naar onze hostingservers.
Met veel plezier! Of je nu enkel een logo wilt laten maken of ook nood hebt aan een visitekaartje, poster, affiche, noem maar op! Ons team van designers staan voor je klaar.

Zit jij nog met een vraag? Gebruik onze livechat!

Een vraag of interesse?Wij luisteren graag. 👨‍💻

Een vraag of interesse? Get intouch! 👨‍💻

Eens kennismaken om jouw project te bespreken? Contacteer ons voor al je vragen of een offerte op maat! Wij behandelen jouw aanvraag binnen 24u!

Tijdens een eerste gesprek leren we elkaar kennen en ontdekken we jouw behoeften. We geven actief marketingadvies waar nodig. Dit kan zowel via videocall of bij jou op kantoor!
Binnen 24u sturen wij jou een duidelijke en transparante offerte op die de scope en kosten van het project weergeeft met een gedetailleerde projectplanning.
Na goedkeuring van de offerte bevestigen we het akkoord met een voorschot. Verder starten we het onboarding-proces, om de details en deadlines te bespreken en een mooie samenwerking opzetten.
We beginnen met het ontwerpen en ontwikkelen van de website, waarbij we regelmatig communiceren met de klant voor feedback.

Contactgegevens

Chat openen
1
Scan de code
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?