hosting & onderhoud

Hosting & WordPress website onderhoud

Wist je dat een website na de lancering nog maandelijkse updates nodig heeft? Dit geldt vooral voor de verschillende plug-ins die essentiële functies beheren. WordPress onderhoud is cruciaal om je website soepel te laten draaien.

Je website laten onderhouden

Waarom is het zo belangrijk?

Beveiliging

Regelmatig onderhoud helpt bij het bijwerken van WordPress-kernen, plug-ins en thema's. Deze updates bevatten vaak beveiligingspatches om je website te beschermen tegen spammers en hackers.

Optimale prestaties

Door de database op te schonen, onnodige bestanden te verwijderen en de website te optimaliseren, zorg je ervoor dat je website snel blijft laden. Dit is essentieel voor de laadtijd en heeft zelfs effect op SEO.

Functies & werking

Nieuwe updates kunnen invloed hebben op de functionaliteit van je website. Door regelmatig onderhoud uit te voeren, kun je problemen oplossen en ervoor zorgen dat je website soepel blijft werken.

website onderhoud

Kort samengevat:

WordPress onderhoud is cruciaal voor de werking van je website. Vergelijk het met het onderhoud van een auto; je zou je auto ook niet zomaar laten verwaarlozen.

 

Daarom maken onze onderhoudspakketten standaard deel uit van onze webdesignservices. Wij houden je website veilig, snel en we ontzorgen je van alle technische kanten, zodat jij je kunt concentreren op wat je het beste doet: je bedrijf laten groeien.

Maandelijkse onderhoudspakketten

Starter

€30/maand

Performance

Groeier

€45/maand

Performance

Online apps

Premium

€60/maand

Performance

Online apps

Deze bedrijven hosten hun website bij Cayweb

Veelgestelde vragen rond hosting & WordPress onderhoud

Kan ik later mijn pakket upgraden?

Jazeker! Dit raden we vooral aan als je aanzienlijk meer bezoekers begint te krijgen op je website.

Wat als ik een aanpassing wil aan mijn site?

Kleine aanpassingen zijn inbegrepen in elk pakket. Dit zijn aanpassingen van teksten of foto's. Denk maar aan je openingsuren die zijn veranderd. Om een geheel nieuwe sectie of pagina toe te voegen aan de website werken we aan 50 euro per uur en factureren we enkel voor de gepresteerde uren.

Wanneer zijn jullie bereikbaar?

Van maandag tot vrijdag tussen 9u en 18u kan je ons altijd telefonisch bereiken voor eventuele vragen. Je kan ons ook gerust een mailtje sturen. Via Whatsapp zijn we ook altijd bereikbaar om je zo goed mogelijk op weg te helpen.

Krijg ik een zakelijke mailbox?

Ja! Deze is gekoppeld met Office 365. Je krijgt dus toegang tot alle apps zoals Word, Excel en Powerpoint.

Waar staat mijn website gehost?

Al onze websites zijn al meer dan 3 jaar gehost bij onze vaste hostingpartner One.

Wat als er een technisch probleem is?

Technische problemen komen niet vaak voor, maar wanneer dat toch het geval is, lossen we deze pro-actief op. Bij Cayweb willen we onze klanten vooral ontzorgen van alle technische aspecten van een website. Technische support is altijd inbegrepen in elk pakket.
burak caylar
Get in touch

Contacteer ons vandaag ✉️

Wij nemen jouw project graag in handen! Contacteer ons voor een vrijblijvend gesprek of een offerte op maat.

burak caylar
Get in touch

Contacteer ons vandaag ✉️

Wij nemen jouw project graag in handen! Contacteer ons voor een vrijblijvend gesprek of een offerte op maat.