Cayweb Logo

Catering Achoucha

Catering Achoucha

Afhaal- en Leveringsfunctie op Maat

Over Catering Achoucha

“Koken met liefde & passie”. Dat is het motto van Catering Achoucha, een catering gespecialiseerd in de Marokkaanse keuken. Verder zijn de Italiaans en Franse keuken hen ook niet onbekend.

Met meer dan 20 jaar ervaring in de keuken weten ze steeds weer de lekkerste gerechten op tafel te toveren. Voor Catering Achoucha is lekker eten de basis voor een onvergetelijk feest.

Catering Achoucha

Klant sinds

2022

Uitdaging

Catering Achoucha was voornamelijk actief op sociale media. Ze hadden hier een groot publiek opgebouwd, maar van een professionele website was er destijds nog geen sprake. Alle communicatie gebeurde via socials.

In het begin viel dit nog goed te managen. Echter begon het moeilijker en moeilijker te worden om een duidelijk overzicht te bewaren met meer dan 5000 volgers.

Catering Achoucha wilde een website waar bezoekers makkelijk een bestelling konden plaatsen en konden informeren voor een offerte op maat. Specifiek werd er gevraagd dat klanten zouden kunnen ingeven of ze de bestelling willen laten leveren of zelf willen afhalen.

Daarnaast moest ook het logo vernieuwd worden als onderdeel van de nieuwe huisstijl. Een hele boterham!

Kenmerken

Het Resultaat

Catering Achoucha

We ontwikkelden een website en webshop combinatie waar bezoekers alle informatie kunnen verkrijgen die ze maar nodig hebben.

Omdat Catering Achoucha om de zoveel tijd ook haar maaltijdboxen te koop zet, hebben we een pagina ontwikkeld waar bezoekers meteen kunnen bestellen.

Klanten kunnen zelf ingeven of ze de box willen afhalen of laten leveren én een tijdstip ingeven hiervoor. Deze functie is automatisch gekoppeld aan de agenda van Catering Achoucha voor een optimale workflow.

Tot slot is er ook een Mailchimp nieuwsbrief aan gekoppeld zodat klanten altijd up-to-date kunnen blijven van de laatste nieuwe hapjes, maaltijden, boxen, nieuwtjes en diensten.

Een Gelijkaardig Project In Gedachten?

50+ ondernemers gingen je voor! 🚀