Website op maat

Onepager website met offerteformulier 🛠️

Over het bedrijf

Ada Veranda is een eenmanszaak in Lier, gespecialiseerd in veranda's op maat, overkappingen, schuifwanden en carports. Het bedrijf is opgestart in 2021 door zaakvoerder Kurban en is vandaag de dag dé referentie voor een veranda op maat in Lier en omstreken. 

Image link
Opdrachtgever
Ada Veranda
Klant sinds
Januari 2024
Review
5/5
10/10
Image link

De uitdaging

De oude website van Ada Veranda was dringend toe aan vernieuwing. De website werd al jaren niet meer onderhouden en was qua design ook niet goed opgebouwd. Het kwam zeer amateuristisch over en oogde weinig professionaliteit. 

 

Voor Kurban was een uitgebreide website niet echt aan de orde. Hij wilde een website die makkelijk te gebruiken is, niet veel 'tra-la-la' en gewoon snel contactaanvragen kan verzamelen. 

Kenmerken

Website redesign
Uitgebreid offerteformulier
Galerij met realisaties
SEO teksten voor Google

Het resultaat

We hebben de website een complete redesign gegeven. Voor dit project was het belangrijk dat we alles zeer to the point hielden. Daarom kozen we ook voor een onepager, een website met één pagina. Velen denken dat je hiermee misschien amateuristisch overkomt, maar zolang je de juiste elementen en blokken gebruikt is dat zeker een slim idee.

 

Voor Ada Veranda hebben we verschillende blokken gebruikt: een galerij, hun werkwijze, uitgelichte diensten en tot slot: een duidelijk en uitgebreid offerteformulier waarmee je je eigen project kan samenstellen. Zo kan zaakvoerder Kurban makkelijk offerte-aanvragen ontvangen, die ook meteen duidelijk zijn qua vereisten. 

Image link
burak caylar
Get in touch

Contacteer ons vandaag ✉️

Wij nemen jouw project graag in handen! Contacteer ons voor een vrijblijvend gesprek of een offerte op maat.

burak caylar
Get in touch

Contacteer ons vandaag ✉️

Wij nemen jouw project graag in handen! Contacteer ons voor een vrijblijvend gesprek of een offerte op maat.