Website op maat

Statische website voor Zon & Dak ☀️

Over het bedrijf

Zon & Dak maakt energie weer betaalbaar. Hun missie luidt als volgt: “duurzame energie toegankelijk te maken op elk geschikt dak, voor iedereen”. Zon en Dak biedt maatwerkoplossingen en houdt rekening met alle eisen die aan zonnepaneel installaties gesteld worden.

Image link
Opdrachtgever
Zon & Dak
Klant sinds
Februari 2022
Review
5/5
10/10
Image link

De uitdaging

David van Zon & Dak contacteerde ons voor het ontwikkelen van een website. Hij wilde een website laten maken die energie uitstraalde. Eentje die paste bij de bedrijfswaarden van het bedrijf.

Hij had daarnaast ook al eerder een logo laten maken bij een freelancer, maar hij was er niet compleet tevreden van. Het concept was in orde, maar de uitwerking viel nog niet in de smaak. Verder wilde hij ook nog visitekaartjes laten maken voor heel het team.

Kenmerken

Contactformulier
Portfolio met projecten
Redesign logo & branding
Visitekaartjes met QR code
Uitgebreide statische website
Verschillende dienstenpagina's
zon & dak

Het resultaat

Branding

We begonnen met het logo en de huisstijl wat op te frissen. We kozen de geschikte kleuren en lettertypes voor de energieke vibe die Zon & Dak uitstraalt. We kozen voor groen en geel omdat deze de natuur voorstellen, een metafoor voor energie.

 

Visitekaartjes

Voor elk teamlid hebben we bijpassende visitekaartjes gemaakt. Vaak wordt dit vergeten, maar visitekaartjes zijn een zeer effectief marketingmiddel wanneer je vaak met mensen in contact bent. Zo kan de andere persoon jou altijd makkelijk weten te vinden.

 

Webdesign

De website is dusdanig opgebouwd dat je makkelijk kan navigeren doorheen alle diensten. Zo doen we actief aan interne linkbuilding en krijg je een hogere score op Google.

Bij een online visitekaartje is het belangrijk dat de bezoeker je makkelijk kan contacteren. Daarom hebben we op elke dienstenpagina een lead generator voorzien waar bezoekers makkelijk hun gegevens kunnen achterlaten laten voor een offerte.

burak caylar
Get in touch

Contacteer ons vandaag ✉️

Wij nemen jouw project graag in handen! Contacteer ons voor een vrijblijvend gesprek of een offerte op maat.

burak caylar
Get in touch

Contacteer ons vandaag ✉️

Wij nemen jouw project graag in handen! Contacteer ons voor een vrijblijvend gesprek of een offerte op maat.