Cayweb Logo

Coupe d’Anvers

Coupe d'Anvers

Ontwerp op Maat met Boekingsfunctie

Over Coupe d’Anvers

Coupe d’Anvers is een van de bekendste dames kapsalons in Antwerpen, gevestigd in het hartje van ’t Stad.

Kapster Nermin opende in 2000 haar eerste kapsalon genaamd Nersyn. In 2017 besloot ze met haar salon te verhuizen naar Antwerpen om zo meer toegankelijk te zijn voor haar klanten. 

Ze ontwikkelde haar talent jarenlang en heeft nu een loyaal klantenbestand opgebouwd, versterkt door de sterke naam van haar bedrijf.

Coupe d'Anvers

Klant sinds

2022

Uitdaging

Nermin van Coupe d’Anvers contacteerde ons voor een website op maat. Ze wilde een minimalistische website met niet te veel “tra-la-la”. 

To the point, kort en bondig, volgens de huisstijl van Coupe d’Anvers. We besloten vooraf om gebruik te maken van pastelkleuren omdat deze vaak terugkeren in de communicatie van het salon.

Nermin had reeds een boekingsfunctie via Salonized, een platform voor kappers, maar wilde deze dus combineren met een website.

Kenmerken

Het Resultaat

Coupe d'Anvers

We ontwikkelden een statische website waar bezoekers een afspraak kunnen inboeken dankzij de fly-button van Salonized. 

Hierdoor vinden bezoekers makkelijk hun weg en kunnen ze bovendien ook de services nog eens bekijken.

Verder hebben we 4 pagina’s ontwikkeld. De homepage is een introductie tot het salon. Via de homepage kan je eveneens doorlinken naar de andere pagina’s. Dit noem je linkbuilding, wat goed is voor je SEO score.

De website is voorzien van een about page, services en een galerij van positieve reviews en afbeeldingen van tevreden klanten. 

Een Gelijkaardig Project In Gedachten?

50+ ondernemers gingen je voor! 🚀