Online marketingbureau in Kontich
Webdesign Kontich

Website laten maken Kontich

Een professionele website laten maken door een ervaren marketingbureau in Duffel?
Bij Cayweb ben je aan het juiste adres! Of je nu een startende ondernemer bent die een sterke starterswebsite nodig heeft of een gevestigd bedrijf dat zijn online strategie wil versterken, wij staan voor je klaar.

website laten maken

De meest gemaakte fouten op websites

Verouderd ontwerp

Een eerste indruk is altijd heel belangrijk. Een verouderd ontwerp kan bezoekers wegjagen. Het is essentieel om je site fris en modern te houden.

Trage laadtijd

Websites die traag laden, verliezen bezoekers. Er zijn een aantal situaties waar je inderdaad wat spanning kan creëren. Op een website is dat een absolute no-go.

Niet mobielvriendelijk

Maar liefst 70% van het internet verkeer verloopt mobiel. Een  mobielvriendelijke website is een absolute must. Anders loop je potentiële klanten mis.

Geen focus op conversie

Zonder de juiste conversie-elementen kijken je bezoekers gewoon even rond op je website. Met de juiste optimalisaties kan je ze juist aanzetten om te converteren.

Geen SEO-strategie

"The best place to hide a dead body is page 2 on Google." Meer moeten we daar eigenlijk niet over zeggen. 🤷‍♂️

Geen online marketing

Zonder marketingstrategie blijft je website onopgemerkt. Met Facebook Ads en Google Ads (SEA) kan je zelf je doelgroep bereiken en je omzet verhogen. 

Zij hebben een website laten maken bij Cayweb:

Veluwe Installatie
colletex
Olijfje
zon & dak logo
coupe d'anvers
CTD Studios
DREAMCHSER logo
Poseidon Beers
Averichi Studios
cafetaria ramon
takchita bladi logo
Image link
Hoe wij het verschil maken

Een all-in service

Wij ontzorgen jou volledig als het gaat om je website. Van het ontwerp tot het onderhoud achteraf, bij ons kun je van A tot Z op beide oren slapen.

Je website laten maken door Cayweb? Dat betekent:

Onze werkwijze

1 - Videocall & projectplanning

We beginnen met een videocall waarin we jouw bedrijf leren kennen. We bespreken jouw doelen, hoe je de website zelf ziet en wat je wensen zijn. Op basis van dit gesprek sturen wij jou een gedetailleerde projectplanning op inclusief doelstellingen, tijdschema en kosten. Dit is volledig vrijblijvend.

2 - Verzamelen van inhoud

Na goedkeuring van ons voorstel gaan we onmiddellijk aan de slag met het verzamelen van content, informatie en afbeeldingen. Deze kan je makkelijk uploaden in onze cloud via Google Drive. Zo staan alle documenten te allen tijde gecentraliseerd op 1 locatie.

3 - Ontwerp & ontwikkeling

Na het voorschot starten we meteen aan de slag met het ontwerpen en ontwikkelen van je website. We starten met de homepage om de algemene look and feel op punt te stellen. Wanneer deze wordt goedgekeurd gaan we over tot de overige pagina's. 

4 - Uitwerking functies

Wanneer de ontwerpfase tot een einde komt, zetten we alles qua functies en werking op orde. Denk maar aan je spamfilters, een snelheidsbooster, contactformulieren en bijkomende content. 

5 - Responsive check

Een website die zich niet van zelf aanpast aan het scherm is zeker geen website van ons. Wij zorgen ervoor dat je website tip top in orde is op alle apparaten: van desktop computers tot laptops, tablets en smartphones.

6 - Testing, SEO & launch!

Wanneer alles op punt staat gaan we de website ook goed doornemen op enkele tests. We kijken je snelheid na, testen of het contactformulier werkt, of je mails goed binnenkomen enzovoort. Tot slot zetten we ook alles qua SEO op punt en is de website ready for launch!

Veluwe Installatie
Ridvan Caylar
Ridvan Caylar

Color Concept

Ridvan Caylar
Ridvan Caylar

Color Concept

"Zeer professioneel, altijd snelle reactie en bovendien heel behulpzaam."

Ik heb mijn website laten redesignen door Cayweb. Burak werkt zeer professioneel, reageert altijd heel snel en is zeer behulpzaam. Hij geeft altijd snel en eerlijk antwoord op al je vragen. Kortom een absolute aanrader voor het ontwikkelen van je website, hosting enzovoort.

5/5

Wat zijn de mogelijkheden?

Contact- en offerteformulier

Laat je klanten makkelijk contact met je opnemen door middel van een contactformulier. Standaard met een anti-spam filter!

Blog / Content marketing

Handig voor bedrijven die hun expertise willen delen of hun bezoekers up to date willen houden met de laatste nieuwtjes.

Koppeling Google Reviews & Maps

Je reviews op Google ook delen op je website? Het kan! Daarnaast zorgen wij ook voor een Google Maps kaart zodat klanten je te allen tijde snel kunnen vinden.

Online boekingen

Perfect voor servicegerichte bedrijven die klanten de mogelijkheid willen bieden om online afspraken te maken. Kan ook gekoppeld worden met online betalingen vooraf.

E-mail downloads

Je mailinglijst vergroten of opbouwen? Wij koppelen je website aan een handige mailingtool waarmee bezoekers zich kunnen aanmelden voor een gratis download. 

Meertaligheid

Met een meertalige website bereik je niet alleen een groter publiek, maar verbeter je ook de gebruikerservaring op basis van de voorkeur van de bezoeker.

Koppeling met sociale media

Link makkelijk door naar je sociale media-kanalen. Je profiel integreren op je website zelf? Allemaal op mogelijk!

Portfolio / galerij-module

Handig voor bedrijven die hun werk visueel willen delen. De ideale manier om bezoekers aan te tonen wat je voor hen kan betekenen. 

Recente projecten

Website
2023

De grootste leverancier van groene kledingcontainers

Website
2023

Website redesign met FAQ-module

Website
2022

Website met boekingsfunctie

Website
2022

Uitgebreide dienstenwebsite met leadgenerator

Onze klanten aan het woord

Bij Cayweb zetten we klanttevredenheid altijd op de eerste plaats.

Muzaffer Aydemir
Muzaffer Aydemir

Veluwe Installatie

Muzaffer Aydemir
Muzaffer Aydemir

Veluwe Installatie

"Burak is heel geduldig en luistert ook echt naar je eigen ideeën. Zeker een aanrader!"

Heel het proces met Cayweb verliep heel vlot. Burak is zeer behulpzaam en geeft je ook actief advies waar nodig. Hij is heel geduldig en luistert ook naar je eigen ideeën. Onze feedback werd ook altijd heel snel verwerkt. De website ziet er mooi uit, laadt snel in en hij converteert! Burak is ook altijd makkelijk bereikbaar via Whatsapp of mail. Zeker een aanrader voor andere ondernemers.

5/5
Sander Van Lierde
Sander Van Lierde

Poseidon Beers

Sander Van Lierde
Sander Van Lierde

Poseidon Beers

"Super jonge, dynamische en flexibele zaakvoerder die 100% voor klanttevredenheid gaat!"

Onze webshop was drie jaar geleden het allereerste project van Cayweb. Op een hele korte tijd bouwde Burak een online platform voor ons met meer dan 700 producten. Hij is altijd bereikbaar en levert snel en heel goed werk! Super jonge, dynamische en flexibele zaakvoerder die 100% voor klanttevredenheid gaat! Jonge gast die het maakt door hard te werken. Hoedje af! Zijn geld meer dan waard!

5/5
Sara Golijanin
Sara Golijanin

CTD Studios

Sara Golijanin
Sara Golijanin

CTD Studios

Het was een vlot proces waarin onze noden gehoord en gerespecteerd werden. Zeer tevreden over onze website!

5/5
Aiman El Maimouni
Aiman El Maimouni

Catering Achoucha

Aiman El Maimouni
Aiman El Maimouni

Catering Achoucha

"Geen ja-knikker maar wel iemand die de noden van de klant challenged."

Cayweb heeft een website en logo gemaakt voor ons cateringbedrijf. Tijdens het intakegesprek merkten we meteen dat Burak ging zorgen dat onze website alles zou bevatten dat nodig was! Hij was pro-actief en dacht mee na over oplossingen. Geen ja-knikker maar wel iemand die de noden van de klant challenged. Onze website oogt prachtig en converteert! Kortom een succes.

5/5
Sandra Vigar
Sandra Vigar

Pocasé

Sandra Vigar
Sandra Vigar

Pocasé

We zijn ontzettend blij met onze gloednieuwe website. Ik zou Cayweb ten zeerste aanbevelen. Ze werken zeer professioneel en reageren altijd snel. Uitstekend werk geleverd!

5/5
Davut Marangoz
Davut Marangoz

Bestuurslid Moskee Lier

Davut Marangoz
Davut Marangoz

Bestuurslid Moskee Lier

Cayweb heeft de website van onze moskee in Lier gemaakt. We zijn zeer tevreden met het resultaat! De website is zeer toegankelijk en overzichtelijk, en biedt mensen ook een prachtige kijk op onze moskee. Het mooie van Cayweb is dat ze jouw ideeën mooi verwerken en tegelijkertijd frisse, nieuwe ideeën voorstellen. Zeker een aanrader!

5/5
Nermin Bagcicek
Nermin Bagcicek

Coupe d'Anvers

Nermin Bagcicek
Nermin Bagcicek

Coupe d'Anvers

Wij hebben een website op maat laten ontwikkelen door Cayweb en we zijn zeer tevreden van het resultaat! Alles verliep heel vlot, van de communicatie tot het verwerken van de feedback. Dikke merci!

5/5
Amine Abali
Amine Abali

Takchita Bladi

Amine Abali
Amine Abali

Takchita Bladi

Burak heeft een prachtige website gemaakt voor ons bedrijf. Onze klanten waren ook onder de indruk van de kwaliteit van de website, en dit is allemaal te danken aan Burak. Zowel op desktop als op mobiel ziet de website er feilloos uit. Communicatie verliep ook heel vlot via Whatsapp. Bedankt!

5/5

Jouw investering

Starter

€895

Een vliegende start voor beginnende ondernemers en eenvoudige one-pagers.

Groeier

€1.295

Voor wie serieus wil groeien en bestaande websites nieuw leven wil inblazen.

Premium

€1.695

Een all-in pakket voor KMO's die het allerbeste uit hun website willen halen.

Een professionele website laten maken?

Heb jij plannen om een website te laten maken voor jouw onderneming of wil je eerst enkele zaken bespreken? Laat gerust een berichtje achter. Wij reageren binnen 24u!

Veelgestelde vragen over websites

Wie volgt mijn project op?

Projecten worden altijd opgevolgd door zaakvoerder Burak. Hij is makkelijk bereikbaar via mail of zelfs via Whatsapp voor snelle vragen of opmerkingen. Voor al je vragen kan je terecht bij Burak zelf.

Wat met hosting en mijn domeinnaam?

Deze zijn standaard inbegrepen in onze hosting- en onderhoudspakketten. Wij ontzorgen je van alle technische aspecten van je website. 

Wat als ik een specifieke functie wil?

We bespreken alle nodige functies voor jouw website in het vrijblijvend adviesgesprek. Als er iets specifiek is dat je nodig (bijvoorbeeld een livechat), dan gaan we op zoek naar welke oplossing voor jou het beste past. Soms kan het wel zijn dat we hier extra voor moeten aanrekenen om deze functies op te stellen. Dit kunnen eenmalige kosten zijn of gebonden aan een maandelijks/jaarlijks abonnement.

Hoe lang duurt het voor mijn website af is?

De oplevertermijnen staan vermeld in onze webdesignpakketten. Dit zijn indicaties gebaseerd op ons tempo. Meestal hangt de oplevertermijn voornamelijk af van de klant zelf: hoe sneller je ons feedback bezorgt, hoe sneller wij je website kunnen opleveren.

Hoe verloopt de betaling?

We werken steeds met een voorschot van 400 euro. Het overige bedrag verspreiden we onder een betalingsplan van 2 maanden. Dit zal tijdig gecommuniceerd en ingepland worden met de klant.

Op welk platform wordt mijn website gemaakt?

Voor websites werken we uitsluitend in WordPress. Voor webshops werken we in WordPress en Shopify. Dit hangt voornamelijk af van het budget en de wensen van de klant.

Zijn er terugkerende kosten aan verbonden?

Na de registratie van jouw domeinnaam zijn er maandelijkse onderhoudskosten aan gebonden. Dit is essentieel voor de soepele werking van jouw website. Je laadtijd, veiligheid, functies en werking zijn hier allemaal aan gebonden. Bekijk hier onze onderhoudspakketten.

Kunnen jullie mijn huidige website opnieuw maken?

Met veel plezier! Wij hebben al meerdere websites volledig geredesigned en overgezet naar onze hostingservers.

Wat als ik een wijziging wil aan mijn website?

Dit kan je makkelijk laten weten via mail of zelfs Whatsapp. Kleine aanpassingen van teksten en afbeeldingen voeren wij door als deel van onze onderhoudspakketten. Voor grotere wijzigingen zoals nieuwe secties of pagina's sturen we je een extra factuur voor de gepresteerde uren.

burak caylar
Get in touch

Digitaal groeien? 🚀

Wij nemen jouw project graag in handen! Contacteer ons voor een vrijblijvend gesprek of een offerte op maat.

burak caylar
Get in touch

Digitaal groeien? 🚀

Wij nemen jouw project graag in handen! Contacteer ons voor een vrijblijvend gesprek of een offerte op maat.