Cayweb Logo

Zon & Dak

Zon & Dak

Statische Website met Online Menukaart

Over Zon & Dak

Zon & Dak maakt energie weer betaalbaar.

Hun missie luidt als volgt: “duurzame energie toegankelijk te maken op elk geschikt dak, voor iedereen”.

Zon en Dak biedt maatwerkoplossingen en houdt rekening met alle eisen die aan zonnepaneel installaties gesteld worden.

Zon & Dak

Klant sinds

2022

Uitdaging

David van Zon & Dak contacteerde ons voor het ontwikkelen van een website. Hij wilde een website laten maken die energie uitstraalde. Eentje die paste bij de bedrijfswaarden van het bedrijf. 

Hij had daarnaast ook al eerder een logo laten maken bij een freelancer, maar hij was er niet compleet tevreden van. Het concept was in orde, maar de uitwerking viel nog niet in de smaak. 

Verder wilde hij ook nog visitekaartjes laten maken voor heel het team. 

Kenmerken

Het Resultaat

Zon & Dak

Branding

We begonnen met het logo en de huisstijl wat op te frissen. We kozen de geschikte kleuren en lettertypes voor de energieke vibe die Zon & Dak uitstraalt. We kozen voor groen en geel omdat deze de natuur voorstellen, een metafoor voor energie.

Zon & Dak

Visitekaartjes

Voor elk teamlid hebben we bijpassende visitekaartjes gemaakt. Vaak wordt dit vergeten, maar visitekaartjes zijn een zeer effectief marketingmiddel wanneer je vaak met mensen in contact bent. Zo kan de andere persoon jou altijd makkelijk weten te vinden. 

Zon & Dak

Webdesign

De website is dusdanig opgebouwd dat je makkelijk kan navigeren doorheen alle diensten. Zo doen we actief aan interne linkbuilding en krijg je een hogere score op Google.

Bij een online visitekaartje is het belangrijk dat de bezoeker je makkelijk kan contacteren. Daarom hebben we op elke dienstenpagina een lead generator voorzien waar bezoekers makkelijk hun gegevens kunnen achterlaten laten voor een offerte.

Een Gelijkaardig Project In Gedachten?

50+ ondernemers gingen je voor! 🚀