Website op maat

Website redesign voor Colletex ♻️

Over het bedrijf

Colletex is een familiebedrijf, gespecialiseerd in groene kledingcontainers. Het is een door OVAM erkende organisatie die zich toelegt op de ophaling van textiel met het oog op recuperatie.

Met hun bekende groene containers verzamelen ze kleding, schoenen, handtassen en meer.

Image link
Opdrachtgever
Colletex
Klant sinds
Februari 2022
Review
5/5
10/10
Image link

De uitdaging

Colletex had reeds een website, maar hier waren ze niet tevreden van. Het design was verouderd, de website werd niet gevonden en was ook niet geoptimaliseerd voor mobiele apparaten. Cayweb to the rescue!

Daarnaast mochten we ook een gloednieuw logo uitwerken. Het oude logo was ook niet meer up to date met de laatste trends.

Eigenaar Driss vroeg ook specifiek om een Google Maps kaart met alle locaties waar de containers staan. Zo kunnen bezoekers hier eventueel ook achter zoeken.

Kenmerken

Logo design
Redesign oude website
Integratie Google Maps
Contactformulier
Uitgebreide dienstenpagina's
colletex

Het resultaat

Voor de nieuwe website lieten we ons een beetje inspireren door de containers zelf. We kozen voor het groen als hoofdkleur en een zachte, gele accentkleur.

Verder hebben we de website opgebouwd volgens een KISS-principe (Keep It Simple Stupid). Alles is zeer to the point opgebouwd. Aangezien het een B2B-bedrijf is, is dit wel vanzelfsprekend.

Voor het logo hebben we wederom gebruik gemaakt van de groengele combinatie. De O hebben we vervormd naar een icoon dat recyclage representeert.

burak caylar
Get in touch

Contacteer ons vandaag ✉️

Wij nemen jouw project graag in handen! Contacteer ons voor een vrijblijvend gesprek of een offerte op maat.

burak caylar
Get in touch

Contacteer ons vandaag ✉️

Wij nemen jouw project graag in handen! Contacteer ons voor een vrijblijvend gesprek of een offerte op maat.